Kop'ta kar yok, sezon Palandöken’de açıldı

Kayak tarihinde bir ilke daha imza atıldı. Bayburt’a yeterince kar yamadığı için Kayak il birinciliği Erzurum’da yapıldı.

Kop'ta kar yok, sezon Palandöken’de açıldı
Bayburt Postası - Kayak tarihinde bir ilke daha imza atıldı. Bayburt’a yeterince kar yağmadığı için Kayak il birinciliği Erzurum’da yapıldı. Ocak ayının ortalarını girdiğimiz şu günlerde karın yetersiz olması nedeniyle sezon açılışı bile yapılamayan Kop Dağı Kayak Merkezi bu yıl il birinciliğine de ev sahipliği yapamadı.

Türkiye Kayak Federasyonu’nun takvimine göre her yıl Ocak ayında gerçekleştirilen kayak il birinciliği Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde yapıldı. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından hafta sonu Erzurum’a götürülen sporcular kayak il birinciliği yarışına katıldı.

6 kategoride toplam 27 sporcunun yarıştığı turnuvada dereceye ilk üçe giren sporculara kupa verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Ahmet Karslıoğlu, Kayak İl Temsilcisi Mehmet Güngör, Antrenör İsmail Şimşek, Kayak Hakemi Fatih Durgut’un sporculara nezaret ettiği yarışlarda dereceye giren isimler şöyle :

Genç Erkekler
1. Fırat Kovar, 2. Furkan Kovar, 3. Faruk Çarpatan

Çocuk 2 Erkekler                        
1. Hüseyin Durğut, 2. Onur Bayram, 3 . Adem Baykara         

Çocuk  1 Erkekler
1. Mustafa Güler, 2. Enes Dağ, 3. Alparslan Kuyruk
                                                                               
Çocuk 1 Bayanlar                             
1. Gülnida Şahin, 2. İkbal Gönül Şipal        

Minik Erkekler
1. Emir Haktan Şipal, 2. Yunus Emre Durgut, 3. İdris Gökberk Şimşek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.