Kop Dağı Kayak Merkezi sezona hazır

Bayburt'taki Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nde sezon hazırlıkları tamamlandı.

Kop Dağı Kayak Merkezi sezona hazır
Bayburt Postası - Bayburt'taki Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nde sezon hazırlıkları tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse, yaptığı yazılı açıklamada, Bayburt-Erzurum il sınırındaki Kop Dağı'ndaki kayak merkezinde 2 bin 415 rakımda bin 260 metre uzunluğunda pist bulunduğunu belirtti.

Sezon öncesi tesiste gerekli bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanarak hazırlıkların bittiğini aktaran Köse, "Kar kalınlığı istenilen seviyeye ulaşmasıyla kayak sezonunu açılacak. Kayak severlere en iyi şartlarda hizmet verebilecek bir tesis oluşturmaya çalıştık. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak diğer branşlarda olduğu gibi sezonun açılışıyla kayakta vatandaşımıza yaraşır hizmeti vermeye çalışacağız." dedi.

Bayburt halkını Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nde sezon boyunca ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını kaydeden Köse, Bayburt'ta daha fazla kişinin kış sporlarına yönelmesi için çalışma yaptıklarını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburdi 6 yıl önce

İstanbul'dan gelip geçen sezon tesiste kayak yapma fırsatım oldu, pist gerçekten bir harika. Tesisi devralan girişimciler yıllardır türlü zorluklarla burayı ayağa kaldırmaya çalışıyor. Kendilerini samimiyetle takdir ediyorum, Allah razı olsun. Bu yıl inşAllah sırf kayak için yine geleceğim ve bu tesisi faal olarak çalıştıranların sayesinde uludağ vs yerler yerine kendi memleketimde kayak yapacağım. Selamlar.

Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

İNSANLAR BAYBURTTA KAYAK MERKEZİ OLDUĞUNU BİLE BİLMİYOR BİRAZ REKLAM YAPIN HERKES YA ULUDAĞA YA PALANDÖKENE GİDİYOR BİRAZ DA BAYBURTA GELİRLER ESNAFIN YÜZÜ GÜLER

Avatar
ambo yağız 6 yıl önce

Çok beklersiniz sizde alavere dalavere oldukça blraz çok zor ilerlemeniz