Konursuspor farkı açıyor

5 takımın katıldığı ve takım azlığından 3 devre halinde oynanan Bayburt Amatör Lig'de ikinci yarının ilk haftası da sonuçlandı.

Konursuspor farkı açıyor
Bayburt Postası - 5 takımın katıldığı ve takım azlığından 3 devre halinde oynanan Bayburt Amatör Lig'de ikinci yarının ilk haftası da sonuçlandı. İlk devreyi lider tamamlayan Konursuspor, 5. haftayı da rahat geçerek liderliğini sürdürdü.

Haftanın açılış maçında lider Konursu ile Telekomspor karşılaştı. Ligin en genç takımlarından biri olan Telekomspor, tecrübeli ekip Konursuspor karşısında fark yedi. 90 dakika Konursupor'un 4-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Sentetik Çim Saha'da saat 12.00'de başlayan Arpalıspor-Telekomspor maçı ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Mutluspor ise haftayı bay olarak geçirdi.   

Ligde 7. hafta programı ve ilk yarı sonunda oluşan puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Konursuspor (31 Ocak Cumartesi Saat 10.00)
Telekomspor - Mutluspor (31 Ocak Cumartesi Saat 12.00)
Arpalıspor (Bay)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.