'Kitap Okuma Halkaları' Kop Kayak Merkezi'nde

Bayburt Gençlik Merkezi tarafından Kop Dağı Kayak Merkezi’ne götürülen öğrenciler hem kayak yaptı, hem kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

'Kitap Okuma Halkaları' Kop Kayak Merkezi'nde
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Merkezi tarafından Kop Dağı Kayak Merkezi’ne götürülen öğrenciler hem kayak yaptı, hem kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Gençlik Merkezince yürütülen Kitap Okuma Halkaları kentin hemen hemen her noktasında gerçekleştiriliyor. Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Kop Kayak Merkezi’ne götürüldü. Burada doyasıya eğlenen gençlerle kitap kritiği gerçekleştirildi. Öğrenciler kitap okuma halkalarına devam etmek istediklerini belirterek farklı kitap taleplerinde bulundular.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Gençlik Merkezi Müdürü Murat Ozulu, Gençlerin Kitap Okuma Halkaları’na yoğun talepte bulunduğunu belirterek, “Kitabı halkasında yer alan kişiler okuyarak ay sonunda bir araya gelerek okudukları kitaptan ne anladıkları yönünde olumlu veya olumsuz yönlerini tartışarak kitabın kritiğini yapıyorlar. Bu kez gençlik merkeinde değil Kop’ta kritik yaptık. Öğrencilerimiz için faydalı bir etkinlik oldu.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.