Kazım Şeker, neden gönderildi? Başkan Şentürk açıkladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Başkanı Hikmet Şentürk, takımdan gönderilen Kazım Şeker hakkında bir açıklama yaptı.

Kazım Şeker, neden gönderildi? Başkan Şentürk açıkladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Başkanı Hikmet Şentürk, takımdan gönderilen Kazım Şeker hakkında bir açıklama yaptı. Takımın bugüne kadar aldığı başarılarda büyük pay sahibi olan ve taraftarların da sevdiği bir isim olan tecrübeli futbolcunun takımdan gönderilmesi ile ilgili tüm merak edilenlere açıklık getiren Şentürk, "Ben Kazım Şeker için kendi ayrıldı diyorum. Kendi ayrıldı derken disiplinsiz hareketlerinden dolayı böyle oldu" dedi. 

Devre arası transfer dönemine ilişkin kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yeni transferler ile takımın son durumu ve hedefleri hakkında bilgi veren Şentürk, takım kaptanı Kazım Şeker'in neden gönderildiğini de açıkladı. 

Şentürk, tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin henüz feshedilmediğini, yaşanan sorunlara rağmen takıma dönmesi için tekrar görüştüklerini ve Kazım Şeker'in de şartları kabul etmediği için ayrılık kararı aldıklarını söyledi. Şentürk, açıklamasında şunları söyledi:

"Ben Kazım Şeker için kendi ayrıldı diyorum. Kendi ayrıldı derken disiplinsiz hareketlerinden dolayı böyle oldu. Kayseri Şekerspor maçından sonra kampı terk etti. Hocamız da biz de o hatasını izin gibi saydık. 'Salı günü antrenmana gel' dedik. O gün de akşam 19.30'da geldi. 1 gün sonra ise kupa maçımız var. Kupada oynadığımız Kayseri maçına hocamız gençlerle çıkmayı istedi. Kadroda sadece o değil, as kadrodan başka futbolcular da ilk 11'de yer almadı. Yedek kulübesinde otururken 10 dakika sonra kalkıyor, eşyalarını toplayarak Ankara'ya gidiyor. Daha sonra bir kaç kez telefonla görüştük. Şartlarımızı söyledik. Bu şartları kabul etmediği için de aramızda değil artık"

Son olarak, sözleşmesi henüz feshedilmeyen Kazım için bonservis bedelini belirlediklerini ifade eden Şentürk, bu bedelin ödenmesi halinde takımla ilişkisinin kesilebileceğini kaydetti.


*



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hidden 9 yıl önce

Ah Kazım Az basiretli ve disiplinli olsan bu şehre heykelini bile diktirirsin...

Avatar
murat ali 9 yıl önce

henuz sözlesmesi feshedilmemiş takıma kazandırmak için ugrasılması gerekiyor..

Avatar
İÇİMİZDEN BİRİ 9 yıl önce

YAPMAYIN ALLAH AŞKINA. PLAYOFFU HEDEFLEYEN TAKIMA EN AZ 15 PUAN GETİRECEK BİR ADAMI GÖNDERMİSŞİNİZ.FUTBOLCUNUN KATKISINA SAYAR CEZASINI VERİRDİN YİNE TAKIMDA TUTARDIN. İNSAN HATASINI CEZASIYLA ANLAR. BAŞKANIM KAZIMI SİZİN KADAR SEVMEM AMA ÇOK YANLIŞ BİR KARAR.

Avatar
telles 9 yıl önce

kazım bayburt'un gördüğü en kaliteli futbolcudur , fakat geldiği ilk yıl takımda husursuzluk cıkardı ikinci yıl ipler erhan namlı'nın elindeydi ve 3.lige cıktık kazım disiplinli bir futbolcu olsaydı kalitesiyle en az 10 yıl süper lig geçmişi olurdu.

Avatar
TUNCAY YANIK 9 yıl önce

TAVİZ YOLA DEVAM