Kazım Şeker, böyle veda etti

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'dan disiplinsiz hareketleri dolayısıyla gönderilen Kazım Şeker, Bayburt Postası'na açıklamada bulundu.

Kazım Şeker, böyle veda etti
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'dan disiplinsiz hareketleri dolayısıyla gönderilen Kazım Şeker, Bayburt Postası'na açıklamada bulundu. Şeker, kendisiyle ilgili basında yer alan ifadelerin eksik olduğunu belirterek, "3 yılın emeği sonunda böyle bir ayrılık olmamalıydı. Bayburtspor'dan daha farklı ayrılmak isterdim ama olmadı" dedi.

Kayseri Şekerspor maçından sonra kampı terk etmediğini, izinli ayrıldığını ve teknik heyetin verdiği süre zarfında kampa geri döndüğünü ifade eden Şeker, şu açıklamayı yaptı:

"Lütfen beni karalamayın"

"Kayseri Şekerspor maçında takım olarak çok iyi oynadık ve galip geldik. Maç sonunda izinli olarak ayrıldım. Hem hocadan, hem otele giderek Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk'ten izin aldım. Söylenen saatte de geri döndüm. Kupa maçında yani Kayserispor maçında 18'lik kadroda olmadığımı öğrendim. Neyin cezasıydı anlamadım ve tekrar Ankara'ya bu kez izin almadan gittim. Sonrasında As Başkan Hakan Kobal'la konuştum. Bana 'dön' denilmedi. Kulüp başkanımızı kaç kez aradım ulaşamadım. Genel koordinatörümüz Şükrü Kayalı 10 gün sonra, 'Karar aldık, seni istemiyoruz' dedi. Alacağım varken 'bonservis bedelin var' denildi. Yine de canınız sağ olsun. Saygı duyuyorum alınan karara"

Açıklamasında hiçbir takımla anlaşmadığını da söyleyen tecrübeli futbolcu, takımından bu şekilde ayrılmayı hak etmediğini belirtti. Kazım Şeker, şöyle konuştu:

"Hiç bir takımla anlaşmadım. Bayburtspor'dan daha farklı ayrılmak isterdim ama olmadı. 3 yılın emeği sonunda böyle bir ayrılık olmamalıydı. Bırakın 3 yılı, Türkiye Kupası'nın veya Fenerbahçe maçının Bayburt için önemine değiniliyor. Sadece Pendikspor ve Bucaspor maçındaki performansımızın hatırına bile olsa lütfen beni karalamayın. Bayburtspor camiasına, başkanlarıma, takım arkadaşlarıma ve özellikle bana verdikleri desteklerden dolayı takımı coşturan taraftar gruplarımıza teşekkür ederim"


*

*



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GİTME O ZAMAN 9 yıl önce

EEE daha ne ozaman bu kadar kaos ortamı?Acilen yenı kararlar alınsın

Avatar
HAZAR 9 yıl önce

hatalısın kazım 18de olmadığını görünce hemen tası tarağı toplayıp kımseye söylemeden gidiyorsun o maçta kadronun yüzde 80 i yedeklerden oluşuyordu fevri davranmışsın yinede bu memleket seni unutmaz verdiğin emekler için teşekkürler allah yolunu açık etsin başarılar.

Avatar
S.Türk 9 yıl önce

Kazım'In gitmesi çok büyük kayıp değil eğer ggelenleriyice Kazım yetenekli futbolcu ancak oyunu yavaşlatıyordu...en büyük yanlış 11 tane yeni transfer!!! Sezon başı okadar transfer yaparsın sezon ortası çok büyük yanlışlık. Saygılarımla. S.Türk

Avatar
Aliihsan Taş 9 yıl önce

Kaptan bir bayburt lu olarak sana teşekkür ediyorum.gitmeni istemiyorum. Ama gidersen yolun açık olsun sana hayatında başarılar diliyorum.

Avatar
sevdalı 9 yıl önce

Ya kurmuşun bi düzen 4-5 tanede adamın var yanında gurupculuk yapıyorsun takimda kimse senden memnun degil afralar tafralar hocaya trip yapıyorsun trubunlere oynuyosun fenerbahçe maçında ilk penaltiyi kaciriyon ikincisine gene sen gidiyon Buca maçında kendine pay cikariyon arkadaslarinin emeği yokmuş gibi arkadaslarina saygısızlık yapiyon sen bu takımın önüne geçmeye çalıştın ama burası başka kulüp değil buna kimse izin vermez

Avatar
murat ali 9 yıl önce

bıseyler olmus bıtmış bu kadar buyutmeden olay tatlıya baglanmalı takıma tekrar kazandırılmıdır..

Avatar
karayusuf 9 yıl önce

GÖNDERMEK BİŞE DEĞİL BİRDE GELENLER GİDENLERİ ARATIRSA BUNUN HESABINI KİM VERCEK YOKSA ÜSTÜ KAPATILACAKMI YÖNETİME SORMAK LAZIM HEP OYNAMAYAN TOPÇULARI ALMUŞSINIZ DİKKKKKKAAAAT

Avatar
babasultan 9 yıl önce

Bayburt senin gibisini görmedi bunu herkes biliyor....ALLAH razı olsunki seni getirenlerin bunda hakkı vardır ama seni yine gönderenlerde aynı olması maalesef üzücü.Canın sağolsun.dileğim inşallah gelenler giden Kazımı aratmaz