Karakaşoğlu'ndan Dumlupınar'a tebrik

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Seyfullah Dumlupınar'ın Boks Milli Takım başantrenörlüğüne getirilmesine ilişkin, "Onun gayreti, çalışkanlığı, samimiyeti, hoşgörüsüyle Türk boksu inşallah daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

Karakaşoğlu'ndan Dumlupınar'a tebrik
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Seyfullah Dumlupınar'ın Boks Milli Takım başantrenörlüğüne getirilmesine ilişkin, "Onun gayreti, çalışkanlığı, samimiyeti, hoşgörüsüyle Türk boksu inşallah daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

Karakaşoğlu, Boks Federasyonu tarafından verilen kararla Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kadrosunda çalışan Seyfullah Dumlupınar'ın, Boks Milli Takımı'nın başantrenörü olduğunu ve sporcuları olimpiyatlara ve milli müsabakalara hazırlayacağını söyledi.

Seyfullah Dumlupınar'ın değerli bir hoca olduğuna vurgu yapan Karakaşoğlu, "Dumlupınar, Bayburt boksta bugünlere gelmesinde çok büyük emeği olan, bugünlere taşıyan, bunun baş mimarı diyebileceğimiz bir arkadaşımız. Onun boks milli takımının başına başantrenör olarak atanması Bayburtlular olarak bizleri de çok mutlu etmiştir" dedi.

Karakaşoğlu, spor yaşamı boyunca ringlerdeki kendi başarısının yanında Dumlupınar'ın birçok şampiyon ve sporcu ile adını Türk boks tarihine yazdırdığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Seyfullah Dumlupınar bugüne kadar birçok şampiyon yetiştirmiş, birçok sporcu yetiştirmiş, bu mevkiye emeğiyle gelmiş bir arkadaşımız. Onunla Türk boksunun bir ivme kazanacağını düşünüyorum. Onun gayreti, çalışkanlığı, samimiyeti, hoşgörüsü ile birlikte Türk boksu inşallah daha iyi yerlere gelecektir. Bayburt boksu da daha iyi yerlere gelecektir. Ben Boks Federasyonu'nun bu atamasından dolayı federasyon başkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Spor Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum, böyle bir değeri milli takıma kazandırdıkları için."AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Haydar KARABACAK 8 yıl önce

Seyfullah DUMLUPINAR'ı.Grubumuz ve şahsım adına yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Avatar
Gürsel karapınar 8 yıl önce

Olimpiyatlarda madalya getirirsek ,dünya boks tarihine de adını yazdırmış olur...
Duacıyız, hayırlı olsun....

Avatar
boksör 8 yıl önce

Seyfullah da Türk boksunun başına gelse hic birsey yapamaz

Avatar
Arda tamer avcı 8 yıl önce

Yediden yetmişe boks camiasında herkesin sevgisini kazanan başarı dolu bir antrenörümüzdür Allah emrğinin karşılığını versin cani gönülden başarılı olurlar inşAllah

Avatar
garip 8 yıl önce

Boksor denen sahis sen boksor olamamissin onu anladimda bayburtun ismini turkiyede dunyada duyuran memleketi icin calisan emek veren adam gibi adam icin bunu yazman karin agrin oldugunu ve cekemedigini gosterir gecmis olsun agrina neiyi gelir bilemedim ama basari gormek istiyorsan neler yapmis bilmek istersen bi arastir bence yada sus hocamizdan Allah razi olsun onunla gurur duyuyoruz bayburtun gurur kaynagi sayin Seyfullah hocamdir okadar..

Avatar
Bayburt lu Salih 8 yıl önce

Sayın DUMLUPINAR'a hak ettiği görevde başarılar diler, Allah'tan temennim böyle karakterli insanların TÜRK sporunun her kademesinde bulunmasını ülkemizi sporunu en iyi şekilde yönetmelerini,başarılarla dolu bir ülke olma yolunda hizmet etmelerini temenni ederim.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN ►►►http://www.bayburtpostasi.com.tr/spor/karakasoglu-ndan-dumlupinar-a-tebrik-h12908.html

Bayburt Postası ederim.