“Kamp verimli geçiyor“

Nevşehir’de 3. etap kamp çalışmalarını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, güç depolamaya devam ediyor.

“Kamp verimli geçiyor“
Bayburt Postası - Nevşehir’de 3. etap kamp çalışmalarını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, güç depolamaya devam ediyor. Hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren profesyonel temsilcimiz lige hazır bir şekilde girmeyi planlıyor.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 3. etap kamp çalışmalarını Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu yönetiminde Nevşehir’de sürdürüyor. 23 Ağustos’ta sona erecek 3. etap kamp çalışmalarının verimli geçtiğini söyleyen Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu, “Nevşehir kampı eski oyuncularımızla yeni transferlerimizin iyice kaynaşmasına vesile oldu. Güzel bir ortam var, adaptasyon sürecini gayet iyi bir şekilde atlattık” dedi.



Hazırlık maçlarından iyi sonuçlar aldıklarını ve kendisinin skorun ötesinde oynanan güzel futboldan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Türkoğlu, “3. Lig ekibi Van Belediyespor ve 2. Lig ekibi Kahramanmaraşspor’la hazırlık maçı yaptık. İki maçtan da galip ayrıldık ama beni daha çok mutlu eden oynanan futboldu. İnşallah lig başlangıcına kadar daha iyi bir duruma gelerek, hedeflediğimiz ilk 5’e ulaşacağız” diye konuştu.  

Dün itibariyle Nevşehir kampına giden As Başkan Hakan Kobal ise, kamptaki ortamın gayet iyi olduğunu ve takımın lige hazır olduğunu söyledi.

Hazırlık maçlarında alınan sonuçların ümit verici olduğunu ve hazırlık maçlarının devam edeceğini söyleyen Kobal, “Ligde hedeflediğimiz yere geleceğiz. Bizim arzumuz takımımızı daha üst liglerde görmek, bunu başarmak içinde her şeyi yapacağız” dedi.

2 hazırlık maçını da rahat kazandı

Öte yandan Nevşehir kampını hazırlık maçlarıyla sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Van Belediyespor takımının ardından Kahramanmaraşspor’u da rahat geçti.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki rakiplerinden Van Belediyepor’u 4-0 gibi farklı geçen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, dün Nevşehir Merkez Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü spor kompleksinde karşılaştığı 2. Lig ekibi Kahramanmaraşspor’u da rahat  geçti. Temsilcimizin 3-1 galip ayrıldığı maçta goller Turgut, Tuğberk ve Gökhan’dan gelirken, Kahramanspor’un tek golünü ise Tufan keydetti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.