Kamp öncesi rakip 2. Lig’den

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, play-off maçı öncesi hazırlık maçında rakibini Spor Toto 2. Lig’den seçti.

Kamp öncesi rakip 2. Lig’den
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, play-off maçı öncesi hazırlık maçında rakibini Spor Toto 2. Lig’den seçti. Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselme play-off maçı için rakibinin belirlenmesini bekleyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, zorlu play-off öncesi hazırlık maçında Gümüşhanespor’la karşılaşacak.

Profesyonel lige yükselmeye hazırlanan temsilcimiz, Spor Toto 2. Lig’in güçlü takımlarından Gümüşhanespor karşısında eksiklerini görecek. Karşılaşma yarın saat 15.00’da Gümüşhane Yeni Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Bu maçın ardından hafta sonu oynanacak 1. Kademe maçı Dersimspor ve Sincan Belediyespor karşılaşmasının sonucunu bekleyecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 5 Mayıs’ta kampa girecek.

Play-off maçı öncesi kamp yeri ise rakip belli olduktan sonra belirlenecek. Spor Toto 3.Lig'e Yükselme Play-Off 2. Kademe takvimine göre 12 takımın eşleşmeleri ve müsabakaların oynanacağı tarihler bugün belli olurken, temsilcimizin de aralarında bulunduğu 6 takımın eşleşmeleri 03 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak "Sincan Belediyespor-Dersimspor" müsabakası sonuçlandıktan sonra kesin olarak açıklanacak. Karşılaşmalar 10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.