Jimnastik takımından Vali Pehlivan'a ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Jimnastik Takımı Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

Jimnastik takımından Vali Pehlivan'a ziyaret
Bayburt Postası - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Jimnastik Takımı Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.
 
Vali Pehlivan makamında kabul ettiği minik sporcular ve antrenörlerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyarette kendisinden çalışmalarına destek olmasını isteyen minik jimnastikçilere destek sözü veren Vali Pehlivan, sporun gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimleri açısından önemli olduğunu belirtti.

Bayburt'ta bu kapsamda yapılacak proje ve çalışmalara azami ölçüde destek verme gayreti içerisinde olduklarını belirten Vali Pehlivan, “Çocuklarımızın hem fiziksel hem ruhsal hem de zihinsel anlamda gelişimleri için küçük yaşlardan itibaren spora yönlendirilmeleri çok önemli. Sağlıklı nesiller yetiştirmek disiplinli, özverili ve fedakarlıkla çok çalışarak mümkün olur. Jimnastik sporu bu kavramların hepsini içerisinde barındıran, denge, koordinasyon, fiziksel ve ruhsal anlamda çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayan en etkili spor dallarından biridir. Bu anlamda küçük sporcularımızı, onlara antrenörlük yapan hocalarımızı ve çocuklarımızın ve gençlerimizin bu spora yönelmelerine imkan sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’müzü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. 
 
Vali Pehlivan bir süre sohbet ettiği minik sporcularla müsabakalarda başarılar diledi. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adem Köse, Spor Şube Müdürü Gökhan Köseoğlu ile Jimnastik Antrenörü Fetane Savaş da yer aldı.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.