İspanya devleri Hakan'a talip

Almanya Bundesliga’nın Bayburtlu yıldızı Hakan Çalhanoğlu, İspanyol devlerinin takibine düştü.

İspanya devleri Hakan'a talip
Bayburt Postası - Almanya Bundesliga’nın Bayburtlu yıldızı Hakan Çalhanoğlu, İspanyol devlerinin takibine düştü.  Milli futbolcunun babası Hüseyin Çalhanoğlu, İspanyol basınına bir açıklamada bulunarak, Hakan ile ilgilenen takımları açıkladı. Bu sezon müthiş bir çıkış gösteren Atletico Madrid’in yanı sıra dünya devi Real Madrid’in Hakan’ı transfer etmek istediklerini belirtti.

Hamburg takımının 2018’e kadar kontrat uzatma teklifini kabul ettiklerini söyleyen Hüseyin Çalhanoğlu, buna rağmen İspanyol kulüplerinin ilgilendiğini söyleyerek, “Hamburg’un 2018’e kadar kontrat uzatma teklifini kabul ettik. Ancak şimdiye kadar 10 değişik kulüp kendisine ilgi gösterdi. Atletico bunlardan bir tanesi. Real Madrid de Hakan’ın menajerleri ile temasa geçtiler” dedi.

Öte yandan Alman basınında çıkan bir harbe göre ise Hamburg kulübünün içinde bulunduğu mali sıkıntı nedeniyle genç yıldızı satmaya hazırlandığı belirtilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.