İlk tebrik MHP’den geldi

22. Kış Olimpiyatları’na Türk Milli Takımı’nı temsilen katılacak olan Emre Şimşek için bir tebrik mesajı yayınlayan MHP Bayburt İl Başkanı Suat Doğan, milli sporcuyu tarihi başarısından dolayı kutladı.

İlk tebrik MHP’den geldi
Bayburt Postası - Milli sporcu Emre Şimşek için ilk tebrik MHP’den geldi. Türkiye Kayak Federasyonu tarafından seçilen ve 22. Kış Olimpiyatları’na Türk Milli Takımı’nı temsilen katılacak olan Emre Şimşek için bir tebrik mesajı yayınlayan MHP Bayburt İl Başkanı Suat Doğan, milli sporcuyu tarihi başarısından dolayı kutladı.

Uzun yıllar sonra Bayburt’ta kayak sporunu canlandıran ve Emre Şimşek’in de yetişmesine vesile olan Türk kayak tarihinin ilk sporcularından Bayburtlu Olimpik ve Milli sporcu Dursun Bozkurt’u da anan Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rusya’nın Soçi şehrinde yapılacak olan 22. Kış Olimpiyatları’na Türk Milli Takımı’nı temsilen katılacak olan Bayburtlu sporcu Emre Şimşek’i kutluyoruz. Bayburt’tan yetişen ve şuan Türkiye’nin en iyi kayakçısı olan Emre Şimşek’in 07-23 Şubat 2014 tarihlerinde Rusya’nın Soçi şehrinde yapılacak olan 22. Kış Olimpiyatları’nda Bayburt’umuzu ve Türk Milli Takımı'nı en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır. MHP olarak, sporcumuzu ve kayak camiasını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile uzun yılların ardından Bayburt’ta yeniden kayak sporunu canlandırıp Emre Şimşek gibi sporcuların yetişmesine vesile olan merhum Dursun Bozkurt’u da rahmetle anıyoruz.”




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.