Iğdır'dan kayıpsız dönüyoruz

BAL Ligi 1. Grup'ta liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bir deplasmanı daha kayıpsız atlattı.

Iğdır'dan kayıpsız dönüyoruz
Bayburt Postası - BAL Ligi 1. Grup'ta liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bir deplasmanı daha kayıpsız atlattı. 19. Hafta mücadelesinde Iğdır Gençlerbirliği ile karşılaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor zorlu 90 dakikadan son dakikalarda bulduğu golle 3 puanla ayrıldı. Temsilcimiz Iğdır deplasmanında aldığı galibiyetle puanını 45'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Saat 12.30’da Iğdır Kışla Semt Sahası’nda oynanan  maçı Diyarbakır Bölgesi hakemleri Şehmus Öztürk, Mehmet Zahir Karaboğa ve Recep İlker Kor yönetti. 

Sezonun ikinci yarısına yeni transfer takviyeleri ile daha güçlü bir kadroyla giren Iğdır Gençlerbirliğispor maçtaki ilk golü 19. dakikada Kamuran Parim’le buldu. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 1-0

İkinci yarıya daha istekli başlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ikinci yarının hemen başında aradığı golü buldu. Golcü isim Fatih Tüfek’in 47. dakikada kaydettiği gol temsilcimize beraberliği getirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran ve ilk yarıya göre gol yollarında daha etkili olan temsilcimiz galibiyet golünü bitime 6 dakika kala buldu. 84.dakikada yıldız isim Kazım Şeker takımına altın değerinde üç puan getiren golü attı. Zorlu 90 dakika Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Ligde 19. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:


Iğdır Gençlerbirliğispor - Bayburt İl Özel İdare: 1-2        
Arhavispor - Faroz Gençlikspor: 0-2           
Göle Belediyespor - Yakutiyespor: 1-0           
Patnos Gençlikspor - Kalkanderespor: 2-3            
Beşikdüzüspor - Karsspor: 2-0            
Çayelispor - Beşirlispor: 2-1        
Yomraspor - Dersimspor: 2-0



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahattin Akburak 10 yıl önce

Bir Bayburtlu Olarak Avrupadan Bayburt Spor" u Takip Ediyorum Tebrikler

Avatar
onur abbasoğlu 10 yıl önce

3.lig yakındır inşallah hep böyle oluruz helal olsun.