Hoca arayışı sona erdi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un yeni hocası belli oldu.

Hoca arayışı sona erdi
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un yeni hocası belli oldu. 12 yılın ardından yeniden profesyonel lige yükselen temsilcimiz, bir dönem Bayburtspor forması giymiş Nevzat Türkoğlu’na emanet edildi.

Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile yeniden anlaşamayan ve yaklaşık 1.5 aydır yeni hoca arayışına girişen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor son kararını verdi. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre yeni sezonda takımı Nevzat Türkoğlu yönetecek.


Hafta içi imza atacak


1 yıllığına her konuda anlaşmaya varılan Nevzat Türkoğlu’nun hafta içinde Bayburt’a gelerek imza atacağı öğrenildi. 

1996-1997 sezonunda Bayburtspor’da  oynamış olan Nevzat Türkoğlu, teknik direktör olarak  3. Lig ekibi Bafra Belediyespor, 2. Lig ekibi Siirtspor’da  görev yaptı. Türkoğlu, son olarak Fildişili Sahili 1. Lig ekibi Stade Abidjan’ın teknik direktörlüğü görevinde bulundu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gurbetçi 10 yıl önce

Sarı -lacivert mi, sarı -mavi mi yoksa SARI-SİYAH MI, sahiden bu takımın adı ne,sarı-siyah değilse kombinede almıyoruz....

Avatar
AKİF 10 yıl önce

YENİ HOCAMIZLA İNŞ. BAŞARILI OLURUZ. LAKİN BENCEDE BU RENK KONUSU ÖNEMLİ BEN DOĞDUĞUMDAN BERİ BAYBURT SARI SİYAHTIR. VEDE ÖYLEDE KALMALI WEBSİTE YÖNTİMİDE DİKKAT EDERSE DAH SAĞLIKLI OLUR. ŞAMPİYON BAYBURT( KURUKAFALAR İSTANBUL .)

Avatar
edi tuncay 10 yıl önce

Aynı gökte uçarlar, lakin karganın
dünyası başka, şahinin dünyası başkadır.
(Muhammed İkbal)