Hakan’dan enfes bir gol daha!

Almanya Bundesliga'nın 22. hafta mücadelesinde Hamburg ve Borussia Dortmund arasındaki maça damga vuran milli futbolcu, 40 metreden muhteşem bir gol attı.

Hakan’dan enfes bir gol daha!
Bayburt Postası - Almanya’da frikik golleriyle tanınan Hakan Çalhanoğlu, yine müthiş bir gole imza attı. Almanya Bundesliga'nın 22. hafta mücadelesinde Hamburg ve  Borussia Dortmund arasındaki maça damga vuran milli futbolcu, 40 metreden muhteşem bir gol attı.



Hamburg evinde Borussia Dortmund’u 3-0’la geçti. Hamburg Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip farklı kazanırken maça milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu damgasını vurdu. Goller 42. dakikada Petr Jiracek, 58. dakikada Pierre Michel Lasogga ve 90. dakikada Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu’ndan geldi. 

Karşılaşmanın son dakikalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına gelen Hakan, önce kaleye baktı sonra doğrudan vuruş yaparak, topu 40 metreden ağlara gönderdi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.