Güneş: “Hedefimiz Bayburt'a puanla dönmek“

TFF 3. Lig. 3. Grup ekibi Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, yarın İstanbul'da Anadolu Üsküdar 1908 ile yapacağı maçta sahaya 3 puan almak için çıkacak.

Güneş: “Hedefimiz Bayburt'a puanla dönmek“
Bayburt Postası - TFF 3. Lig. 3. Grup ekibi Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, yarın İstanbul'da Anadolu Üsküdar 1908 ile yapacağı maçta sahaya 3 puan almak için çıkacak.

Kartalspor tesislerinde son idmanını yaparak hazırlıklarını tamamlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bahattin Güneş, geçen hafta Silivrispor maçında oynana futboldan memnun olduğunu ve aynı futubolu Anadolu Üsküdar karşısında da sürdüreceklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde oynanan Altınordu maçında rakibe oranla çok üstün bir futbol sergilenmesine rağmen penaltıdan yenilen golle mağlup olduklarını hatırlatan Güneş, "O maçı geride bıraktık. Hedefimiz Anadolu Üsküdar  karşılaşmasında puan veya  puanlar almaktır. Bayburt'a puanla dönmek istiyoruz" dedi.

İki önemli eksik var

Öte yandan temsilcimiz zorlu İstanbul deplasmanındaki maça 2 stoperinden yoksun olarak çıkacak. Sarı kart sınırında olan ve Silivrispor maçında gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen Coşkun Kılıç ve Yunus Emre Eserdi maç kadrosunda yer almayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökhan 9 yıl önce

passolig olmadan bu maça girebilir miyiz