Gerginlik bitti

Bayburtspor taraftar grupları Forza Gadalar ve Kurukafalar grup temsilcileri, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan’ı makamında ziyaret etti.

Gerginlik bitti

Bayburt Postası - Bayburtspor taraftar grupları Forza Gadalar ve Kurukafalar grup temsilcileri, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan’ı makamında ziyaret etti. BAL Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un en büyük destekçisi olan taraftar grupları maçlarda yaşanan sıkıntıları Müdür Aydoğan’la paylaştı.

Ligin 8. haftasında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor - Arhavispor maçında emniyet mensupları ile taraftarlar arasında yaşanan sıkıntıların masaya yatırıldığı görüşmede, stadyum girişlerinde emniyet mensupları ile diyalog sıkıntısı yaşandığını söyleyen taraftar grupları, kendilerine yapılanın haksızlık olduğunu belirtti. Taraftarların şikayetlerini dinledikten sonra kendilerine yardımcı olunacağını söyleyen Aydoğan ise, “Bayburt’la ve Bayburt insanıyla her zaman için gurur duyuyoruz. Bayburt’umuzun takımının şampiyon olmasını da sizler kadar bizlerde istiyoruz. Bizler sizin için varız. Sizlerin de daha dikkatli olmanız lazım. Maçlarda herhangi bir sıkıntı yaşadığınızda Emniyet amirlerimizle doğrudan konuyu paylaşın. Bizler bu konuda yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Öte yandan BAL Ligi 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un evinde ağırlayacağı Patnos Gençlikspor karşılaşması için özel bir hazırlık yapıldığı öğrenildi. Temsilcimizin içeride ve dışarıda 8 hafta üst üste aldığı galibiyetlerde büyük pay sahibi olan taraftarların zorlu Beşikdüzü deplasmanında alınan galibiyetin ardından hafta sonu oynanacak Patnos Gençlikspor maçında Gençosman’ı hınca hınç doldurması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.