“Gerekirse 1 milyon harcanacak“

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Başkanı Hikmet Şentürk, “Kulüp için 1 trilyon harcanacak eğer gerekli değilse, fuzuli ise bir lirasına dokunulmayacak” dedi.

“Gerekirse 1 milyon harcanacak“
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Başkanı Hikmet Şentürk, “kulüp için 1 milyon harcanacak eğer gerekli değilse, fuzuli ise bir lirasına dokunulmayacak” dedi. Başkan Şentürk, 21 Şubat Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu’nun düzenlediği kahvaltıya katıldı. Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Şahap Kavcıoğlu ve Bayburtlu işadamı Ünsal Vural’ın da katıldığı kahvaltıda Başkan Şentürk konuklara forma jesti yaptı.

Kavcıoğlu’na ve işadamı Vural’a isimlerinin yazılı olduğu formaları takdim eden Şentürk, burada bir konuşma yaptı. Önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor için gereken desteğin verilmesi gerektiğini söyleyen Şentürk, “İnşallah nice şampiyonluklara diyoruz. Bayburt bunu hak ediyor. Hep beraber olursak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Ayrıca ben sizin aracılığınızla şunu söylüyorum şunu bilsinler ki benim başkanlığım döneminde yeri geldiği zaman bu kulüp için 1 milyon harcanacak eğer gerekli değilse, fuzuli ise bir lirasına dokunulmayacak” dedi.

21 Şubat Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cengiz Kahraman ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği kahvaltıya sanayi esnafı ile birlikte Halkbank Bayburt Şube Müdürü Ender Çubukçu ve Bayburt Gurup Özel İdare Gençlikspor Futbol Şube Sorumlusu Yaşar Kobal da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilke 10 yıl önce

Başkan emeğine saglik ama bu işi profesyonel yöneten yapan adamlarla fikir birliği içinde yürütÜn erhan namliyi gerekirse yardimci hoca yapin onun tanidigi süper lig alt yapilarinda veya 2.ligllerde alt yapilarda güzel adamlar bulunabilir süper lig takimlarinda bile 3000-5000 liraya oynayan adamlar var ona gore bir transfer politikasi uygulayin ayrica bu futbolcular basariya ac olduklarindan basarida kendiliginden gelecektir bu arada alt yapiyida Şükrü hoca veya iyi bir hoca guzel bir şekilde planlamali