Gençosman'da sürpriz evlilik teklifi

Bayburt İl Özel İdare'nin forvet oyuncusu Eren Açıkgöz tören öncesinde madalyasını almak için birlikte tören alanına geldiği kız arkadaşı Tuğşah Eryürek'e evlenme teklifinde bulundu.

Gençosman'da sürpriz evlilik teklifi
Bayburt Postası - Gençosman Stadyumu bugün tarihi günlerinden birini yaşadı. 33 yıl sonra bir Bayburt takımının daha 2. Lig'e yükselişine şahitlik eden stadyum, bir de evlilik teklifi gördü. Bayburt İl Özel İdare'nin forvet oyuncusu Eren Açıkgöz tören öncesinde madalyasını almak için birlikte tören alanına geldiği kız arkadaşı Tuğşah Eryürek'e evlenme teklifinde bulundu.

Taraftarların 'bombacı' lakabını taktığı golcü oyuncu kız arkadaşından "evet" yanıtını aldı. Eren Açıkgöz, takım arkadaşları ve seyircilerin alkışları arasında Eryürek'e sarılarak yüzük taktı.


Eren Açıkgöz, duyguların idae ettiği açıklamada, daha önce böyle bir teklifi düşündüğünü ancak şampiyonluğu beklediğini söyledi.

Böyle bir ortamda evlilik teklifinin kendisi için daha değerli olduğunu belirten Açıkgöz, "Allah'a şükürler olsun bu duyguları yaşadık. Bizim de hayatımız boyunca çocuklarımıza anlatacağımız güzel bir anımız olacak." dedi.

Tuğşah Eryürek ise teklifin kendisine sürpriz olduğunu ifade ederek, "Çok duygulandım ve ağladım. Ben bütün futbolcuları tebrik ediyorum, güzel bir başarı kazandılar. Sevgilimi de çok seviyorum." diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.