Gençosman'da ikinci yarı mesaisi

TFF 3. Lig 3. Grup'ta ilk yarıyı 39 puanla namağlup lider tamamlayan Bayburt İl Özel İdare Spor, kulüp tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Gençosman'da ikinci yarı mesaisi
Bayburt Postası - Başarıda büyük katkıları olan Kulüp Başkanı İsmail Özbek, kendilerine verilen desteği boşa çıkarmadıklarını ilk yarıyı çok iyi bir konumda tamamladıklarını belirterek, 2 yarı ilk etap çalışmalarına Bayburt’ta başladıklarını söyledi. 30 Aralık'a kadar Bayburt’ta süreceğini bildiren Özbek, 2-13 Ocak tarihleri arasında ise Antalya'da kamp yapacaklarını belirtti. 

Özbek: "Transfere devam" 

Özbek, teknik ekibin raporu ve yönetim kurulunun taransfer konusuda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, "Çalışmaları sonucunda takımımıza 2 veya 3 transfer yapmayı planlıyoruz. İlk yarıda olduğu gibi, taraftarlarımızı her zaman yanımızda ve takımızın itici gücü olarak görmek istiyoruz. İlk yarıdaki liderliğimizi ve namağlupluğumuzu devam ettirerek sezon sonunda direk şampiyon olarak bir üst lige çıkmak istiyoruz" dedi. 

Özgün: "3 hazırlık maçı yapacağız"

Teknik Direktör Ferruh Özgün de iyi bir ilk yarı geçirdiklerini, ikinci yarının ilk yarıdan daha zor olacağını vurgulayarak, "Bayburtspor olarak, 6 günlük izinden sonra ikinci yarı hazırlıklara başladık. 2 Ocak'ta Antalya'da başlayacak olan kampımız 12 gün sürecek ve 3 hazırlık maçı ile ikinci yarıya hazır gireceğiz. İnşallah namağlupluğumuzu devam ettirip sezon sonu da herkesin beklediği şampiyonluğu Bayburtspor'umuza getiririz. Transfer konusunda görüştüğümüz oyuncular tabii ki var ama daha transfere süre olduğundan ince eleyip sık dokuyoruz" diye konuştu.


Takım Kaptanı Ali Kemal Yükseker, kamp döneminin kazasız sona ermesi dileğinde bulunaak, ilk yarıda yakaladığımız başarı grafiğini daha da yükseğe çekerek şampiyon olmayı hedeflediklerini kaydetti.  

Takımın genç isimlerinden Bayburtlu Mustafa Dündar ise, "İlk yarıdaki bu başarıyı sezon sonunda şampiyonluk ile sonlandırırız. Her şey güzel gidiyor inşallah böyle de devam eder" şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şafak Güngör 5 yıl önce

3 Transfer takımın kimyasını bozar, yapmayın.

Avatar
transfer şart 5 yıl önce

skorlara bakmayın üç dört maç havadan aldık takımda eksik çok zor ikinci yarı olacak

Avatar
Zagor 5 yıl önce

5-6 tane Kulübeye adam şart. Çok geniş kadro oluşturulmalı. Ne olur ne olmaz misali