Gençosman'da da kayıp

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor.

Gençosman'da da kayıp
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Sezona kendi evinde Balçova Yaşamspor mağlubiyetiyle başlayan Bayburt Grup, Gençosman'da ikinci mağlubiyetini Orhangazispor karşısında aldı. 25. hafta karşılaşmasında Orhangazispor'u ağırlayan temsilcimiz hiçbir varlık gösteremediği maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. Maç sonunda taraftarlar futbolculara ve yöneticilere tepki gösterdi. 

TFF 3. Lig 3. Grup'ta 25. hafta mücadelesinin açılış maçında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Orhangazispor'la karşılaştı. Gençosman Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayan maçı Aksaray Bölgesi'nden Volkan Okur, Emrah Altınsoy, Özkan Yaşasın üçlüsü yönetti.

24. hafta Beylerbeyispor karşısında aldığı mağlubiyeti unutturmak ve ligde yeniden çıkış yakalamak için kendi seyircisi önünde çıktığı maçta hiç bir varlık gösteremeyen temsilcimiz yakaladığı az sayıdaki gol fırsatını da Hayri Mert Yomralıoğlu ve İbrahim Kongur'la değerlendiremedi.

Orhangazispor'a galibiyeti getiren golü ise 43. dakikada Barış Çiçek kaydetti. Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Barış Çiçek, düzgün bir vuruşla kaleci Ali Kardeniz'in tuttuğu köşeden topu ağlarla buluşturdu. 90 dakika Orhangazispor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Seyirciden tepki

Maçın 70. dakikasında itibaren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor aleyhine tezahürat yapan Kurukafalar taraftar grubu üyeleri maç sonunda da tepkisini sürdürdü. Futbolcuları ıslıklayan taraftar grubu üyelerine şeref tribünündeki bazı yöneticiler müdahale etmek isteyince bir grup taraftar yöneticilere de tepki gösterdi.

"2 ay daha sabredin" ne demek?

Öte yandan maçı terk ederken seyircinin tepkisine el kol işaretiyle karşılık veren kaptan Süleyman Altuntaş, tribünlerin yanına gelerek "2 ay daha sabredin" dedi. Taraftar ise Süleyman Altuntaş'a tepkisini sürdürdü. Güvenlik görevlilerin de müdahale ettiği maçta olaylar büyümeden sona erdi. 

Sezona ilk 5'i hedefleyerek başlayan temsilcimiz bu hedefinden iyice uzaklaştı. Geride kalan 25 haftada; 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 29 puan toplayan temsilcimiz ligde 12. sırada yer aldı. Düşme hattına 4 puan uzakta bulunan temsilcimiz hedeflediği ilk 5 sıranın ise 10 puan gerisinde kaldı.   

25. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:


Bayburt Grup Özel İdare - Orhangazispor: 0-1
Silivrispor - Van BBSK: 0-0
Ayvalıkgücü Belediyespor - Sakaryaspor: 1-0
Kahramanmaraş BBSK - İstanbul Güngörenspor: 2-0
Anadolu Üsküdar 1908 - Bergama Belediyespor: 5-1
Ankara Demirspor - Beylerbeyi: 1-1
Erzin Belediyespor - Balçova Yaşamspor: 3-0
Kayseri Şekerspor - Sandıklıspor: 1-1
BB Erzurumspor - Etimesgut Belediyespor: 0-0



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
küfüre hayır 9 yıl önce

takım çok kötü oynadı ve yenildik olmasa iyiydi ama oldu. bu nasıl bir cahilliktir anlamıyorum 90 dakika küfür etmeye gelen insanlar var yazıktır dinin simgesi olan sakala küfür mü olur adam dinden çıkar bir daha maça gitmeye tövbe ....

Avatar
İdris DAŞTAN 9 yıl önce

tüm transferler fiyaskodur. burdan haykırıyorum takım forvetsiz oynuyor. teknik heyet transferlerini de alıp gitmeli. başkanın ve yönetimin emeklerine yazık.kaptan iki ay daha sabredin demiş. galiba bölgesel amatör ligde görüşelim demek istemiş.

Misafir Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

Yönetim mi ne yönetiminden bahsediyosun. Yönetim madem bu kadar çok uğraşıyo hak yemiyo. Devre arasinda bahaddin güneş 12 tane adam gönderdiğinde neden kimsenin sesi çıkmadı. Başkan ve yönetim bu kadar transfere ve göndermelere neden ses çıkarmadı. ayrıca başkan ve yönetim hocanin istemeyip gönderdigi oyuncuların hakkı olan maç başlarını neden vermeden gönderdi. Bu kadar hak yemeyle olmaz bu işler. başkan ve hoca çok büyük yanlış yapıyo bunları bilin.

Beğenmedim! (1)
Avatar
murat ali 9 yıl önce

Bahattin hoca getirdigi trabzonlu futbolculariyla artik birakmalidir..

Avatar
ergun gonulalan 9 yıl önce

devre arasında bu takıma kım hangı mantıkla 11 tane ne ıdugu belırsın ruhsuz kabılıyetsız adamları aldıysa ne defolup gıtsın yada cıksın desınkı adam gıbı mertce hata benım suclu benım ama bır yol bulup bu takımı duzluge cıkaracagız seref trubunundan taraftara kufur etmekle olmaz sayın yonetıcıler

Avatar
Taraftar 9 yıl önce

hocam neden kontenjanın birini forvet kullanmadın.3 forvet ile takım gol atamadı ya.bu arada bu ne küfür ya biz taraftarda az nasıl tepki vereceğini öğrensin artık.küfürle futbolcu oynamaz

Avatar
kaka kakak 9 yıl önce

Bayburt g.o.i. Spor sen maç plan yanlış ver adam sen çocuk gibi akılsiz Orhangazi alkış iyi çok şampiyon yolcu

Avatar
abbas 9 yıl önce

bu takımın kümede kalması başarıdır..iyi futbul beklemenin manası yok, iyi sonuç alması yeterlidir, deplesmandan bu takım galip gelemez,beraberliğe sevinmeliyiz, içeride mutlaka kazanmalıyız.. her şeye rağmen kazıma sezon sonuna kadar sabredilmeliydi, on tane adamdan bir golcü çıkmadıysa, bu da bahattin hocanın ayıbıdır.. ilk suçlu yönetim ,sonra bahattin hocadır....

Avatar
david 9 yıl önce

o on numara birgün gelecek bu takım busene inşAllah kalıcı hep beraber dem baba dem baba kazım baba takıma ve hocaya başarılar göngören ve erzin maçlarını alalım

Misafir Avatar
ahmet 9 yıl önce @david

sayın sayıner o dediğin adamlar 20 yıldır bayburt amatörde iken bile maddi ve manevi oradaydılar...adamlar 20 yıldır stadda yatıp kalkıyor.... esas senin gibilerin orada olmaması lazım. ve birde bu takımın çıkmaması için elinden gelen herşeyi yapan eski belediye başkanı ve genel meclis üyesi elçi bey şimdi protokolden geri gelmiyor.tavrın bu zihniyetteki kişilere olsun...

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
hasan sayıner 9 yıl önce @david

david birader haklısın ben bu takıma inanıyorum.takım bu ligde kalacak küfür edenler ayıp ediyorlar.ama bu takımdan hakan koballa şükrü kayalının ilişkisi kalmamalı.takıma zarar veriyorlar.

Beğenmedim! (1)