Filenin şampiyon öğretmenleri belli oldu

Bayburt Erdemli Kalemler Derneği'nin öğretmenler arasında düzenlemiş olduğu voleybol turnuvasını Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kazandı.

Filenin şampiyon öğretmenleri belli oldu
Bayburt Postası - Bayburt Erdemli Kalemler Derneği'nin öğretmenler arasında düzenlemiş olduğu voleybol turnuvasını Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kazandı.

Bayburt merkezde bulunan 11 okulun katılımı ile gerçekleşen turnuva heyecanlı maçlara sahne oldu. İki gurup halinde yapılan müsabakaların finalinde Bayburt Teknik ve Endüstri Meslek lisesi ile Anadolu Lisesi finale maçı yaptı. Çekişmeli geçen final müsabakasını setlerde 3-2 kazanan Teknik Endüstri Meslek Lisesi şampiyon oldu.

Maç sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden dernek başkanı Regaip Özeler, "Birincisi Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi ancak bu kaybedeni olmayan bir turnuva, tüm katılımcılara teşekkür ederim " dedi.

Turnuvada şampiyon olan Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi ile ikinci olan Anadolu Lisesi sporcularına isimlerinin hat sanatı ile yazılmış tablolar hediye edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bedevi 10 yıl önce

cemaat cup