Fenerbahçe'nin Bayburt yolculuğu

Fenerbahçe kafilesi Erzurum'da çiçeklerle karşılandı...

Fenerbahçe'nin Bayburt yolculuğu
Bayburt Postası - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket ederek Erzurum'a inen Fenerbahçe kafilesi çiçeklerle karşılandı... Erzurum Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçe kafilesi ve futbolcuları Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor As Başkanı Hakan Kobal çiçeklerle karşıladı...



Fenerbahçe kafilesi Erzurum Atatürk Havalimanı'nda kısa bir molanın ardından Bayburt'a hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası maçında yarın Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'yi Bayburt girişinde ise ciritçiler karşıladı.



Karşılamaya yüzlerce vatandaş katıldı. Bayburt Atlı Spor Kulübü ve Bayburt Üniversitesi Atlı Spor Kulübü cirit takımının hazır bulunduğu karşılamada Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'ya çiçek takdim edildi. Fenerbahçe kafilesini karşılayan isimlerden biri de Belediye Başkanı Mete Memiş'ti. Memiş; Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse girerek "şehrimize hoşgeldiniz" dedi.

Ciritcilerin bir süre eşlik ettiği Fenerbahçe kafilesi konvoylar eşliğinde Bayburt Konaklama Tesisleri'ne geçti.



Taraftar için dışarı çıktılar

Fenerbahçe'yi hem Kop Köyü önünde hem de Seyhanlar Petrol önünde karşılayan taraftarlar, kulübün konaklayacağı Bayburt Konaklama Tesislerine de adeta çıkarma yaptı. Taraftarlar kafilenin otele gelmesiyle birlikte 'Fenerbahçe Bayburt'a Hoş Geldin' sloganları attı. Taraftarlara el sallayarak otele giren kafile coşkulu tezahüratın ardından yeniden dışarı çıkarak taraftarlarla fotoğraf çektirdi. 

Fenerbahçe onuruna yemek

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerini akşam yemeğinde ağırladı. Birtat Lokantası'ndaki yemeğe Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticileri Tolga Deniz Aytöre ve Yalçın Haker, Fenerbahçe Kongre Üyesi Suat Müftüoğlu, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu eski Başkanı Alper Yazoğlu ve kulüp yöneticileri katıldı.





Fenerbahçe kafilesini Bayburt yolculuğunda editörlerimiz Selahattin Ekrekli ve Murat Okutmuş takip ediyor...

Fenerbahçe'nin Bayburt yolculuğuna dair tüm detaylar bu adreste olacak...



Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeBayburt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Nur Baki 9 yıl önce

Cahilsiniz bu gerçeği görmek beni mutlu etmiyor,sadece durum tesbiti .100 yıl boyunca sizle yolu kesişmeyen ve bu maç olmasa da kesismeyecek ortak değeriniz olmadığı gibi Anadolu insanını hor gören Beyaz Türk zengin Kadıköy takımı için kaderin ve coğrafyanın ortak kıldığı komşumuz,kardeşimiz Trabzonluları kırdınız.Aklı olmayan hayvanlar ve en iptidai Afrika kabileleri bile içgüdüsel olarak çıkarını gözetir.Siz bırakın gelişmiş medeni bir toplum gibi davranarak kapı komşunun ve kupası çalınmış haklı Trabzonspor'u desteklemeyi bir de bu Şikeci ve şımarık zengin takımını olmadık garip ve komik hareketlerle baş tacı ediyorsunuz.Başkası adına utanmak duygusunu biz gurbettekilere yaşattınız.İşte sizdeki bu cahil ve ezik ruh hali sebebiyle aynı coğrafyada yaşıyor olmamıza rağmen Trabzon şehri tüm dünyaya nam salan bir takım çıkarırken siz ancak alâkanızın olmadığı 1600 km ötedeki siz Anadolu insanını adam yerine koymayın bir takım için gariplikler yapıyorsunuz ve yancılık yapıyorsunuz.Hani illa bir destek verecekseniz Trabzon'a verin.Yarın bir işiniz düşerse adamların yüzüne bakacak durumunuz olsun.

Avatar
Fazlı Sunbay 9 yıl önce

Fenerbahçe Anadolunun bağrından çıkmış bir takımdır. Şikeye tenezzül etmez.İftira atanlar bunun hesabını Allah'a nasıl verecekler.

Avatar
Sade Vatandaş 9 yıl önce

Arifim yiğidim seni de atın üstünde görsek eyi olurdu

Avatar
dindar tayfur 9 yıl önce

Mehmet bey o sizin gorusunuz kimseyi baglamaz ayrica biz fener taraftalari olarak o sampiyonlugu hakedilmis olarak goruyoruz ayrica bir bayburtlu olarak bu misavirperverliktengurur duydum siz once kabadayi baskaniniza uslup dersi verin sonra milleti kinayin

Avatar
Mehmet Nur Baki 9 yıl önce

O Şikeci takımın şehri İstanbul ilçesi Kadıköy.Yaşayanları ülkenin zengin ve Anadolu insanının hayatını karartanlar.Chp gibi Anadolu insanına kan kusturmuş partinin %70 oy aldığı bir ilçe takımıyla hangi ortak değerde buluştun acaba?Bu kadar cahilin olduğu bir şehrin geleceğinden umudum kalmadı.En basit olayda bile kendini kandıran,komik duruma düşüren bir topluluktan ne hayır gelir.Şikeci olduğu tüm kurumlar ve mahkemeler tarafından tescillenen takımı Anadolu'nun bağrından kopmuş diye savunan bir beyin yapısı yaşadığı yere ve etrafına zarardan başka ne verebiir.100 yılı aşan tarihinde Türkiye Kupası maçı dışında şehrine gelmemiş bir takımın yancısı olmayı her şeyinin ortak olduğu ve paylaştığı komşusu Trabzon şehrinin önüne koyan,olmadık komiklikler yaparak kendisini sirk maymununa çeviren bir topluluktan ne gelecek umulur.Biz Bayburt'tan çıkarken böyle değildi,ne kadar geriye gitmiş bu şehir.

Avatar
Mehmet Nur Baki 9 yıl önce

Enteresan işler yapıyoruz.Yanıbaşımızdaki Trabzon şehrinin şampiyonluğunu şike Yaparak çalan İstanbul'un zengin takımı için.Kendinizi Trabzonluların yerine koyun.Ben utandım bir Bayburtlu olarak.Umarım şu görüntülere sebep olanlar hiç bir zaman umurlarında olmayacak bir takım için kendilerini düşürdükleri komik ve acınası durumu çocuklarına anlatabilirler.Bu kadar bilinçsiz ve ezik bir Bayburt yoktu biz gurbete çıkarken.Umarım bundan sonra her hangi bir şey için Trabzonluların kapısını çalmak gibi yüzsüzlük yapmazsınız.

Avatar
omer okumus 9 yıl önce

Mehmet ben senden daha cahilini goremiyorum..okadar ki butun bir sehre cahil diyorsun yazik ki sana iste okadar cahilsin..demek sen sevgini ve duygunu kaybetmissin yazikkk..

Avatar
ferhat 9 yıl önce

Trabzon bu zamana kadar Bayburt'a ne vermiş ki sen böyle Trabzon'u savunuyorsun Mehmet. Yanıbaşımızda olması hiç bsyi değiştirmez