Fenerbahçe, ne zaman geliyor?

Bayburt Özel İdare Gençlikspor’un Türkiye Kupası’ndaki rakibi Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe, ne zaman geliyor?
Bayburt Postası - Bayburt Özel İdare Gençlikspor’un Türkiye Kupası’ndaki rakibi Fenerbahçe hazılıklarını tamamladı. E Grubu’nda Salı günü oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe yarın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 13.00'te kalkacak özel uçakla Erzurum Havalimanı'na inecek. Sarı lacivertliler, buradan maçın oynanacağı Bayburt’a otobüsle geçecek.

Aynı gün Gençosman Stadı’nda kısa bir çalışma yapacak olan Fenerbahçe kafilesi Bayburt Konaklama’ da maç saatini bekleyecek.

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kadroda büyük bir revizyona gidecek. Kupada Kayseri'ye karşı yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Kartal, 2-1’lik mağlubiyete rağmen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor maçına da yine yedek ağırlıklı kadroyla çıkması bekleniyor. Kartal’ın ilk 11’de yer alamayan oyuncularla birlikte U-21’den gençlere kadroda yer vereceği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.