Eski kulübünden İşkar'a veda mesajı!

Bayburt Grup'un başına geçen genç teknik adam için, Silivrispor kanadından da bir açıklama geldi.

Eski kulübünden İşkar'a veda mesajı!
Bayburt Postası - Geçtiğimiz sezon 3. Lig 3. Grup'ta Silivrispor'un başında play-off mücadelelerine katılmayı başaran Erdal İşkar, artık Bayburt Grup'un başarısı için ter dökecek.

Dün akşam kulüp tesislerinde atılan imza ile Bayburt Grup'un başına geçen genç teknik adam için, Silivrispor kanadından da bir açıklama geldi.

İki sezondur Silivrispor'un başında olan ve oynattığı futbolla Silivri’lilerin beğenisini kazanan başarılı çalıştırıcının yeni sezonda takımın başında olmayacağını duyuran Silivrispor Basın Sözcüsü Süleyman Gencoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

Silivrispor: "Bize bazı ilkleri yaşattı"

“Futbol takımımızın başında iki sezondur görev yapan hocamız, değerli dostumuz Sayın Erdal İşkar görevinden ayrılmıştır. 2 sezondur bize bazı ilkleri yaşatan, görev süresince büyük oranda başarılı olan hocamıza katkılarından dolayı teşekkür eder, gerek spor gerekse özel hayatında başarı ve mutluluklar dileriz. Silivrispor tarihinde bizimle yer almasından övünç duyarız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.