Efsane Sakaryaspor Gençosman’a çıkıyor

Türk futbolunun efsane takımlarından biri olan Sakaryaspor, aynı zamanda Gençosman'ın ağırladığı en şöhretli takım...

Efsane Sakaryaspor Gençosman’a çıkıyor
Bayburt Postası - Türk futbolunun en şöhretli takımlarından biri olmasına rağmen maddi sıkıntılar yüzünden Spor Toto 3. Lig’e kadar düşen Sakaryaspor, eski günlerine dönmek istiyor. Sakaryaspor şampiyonluk parolasıyla başladığı ve ilk iki haftayı beraberlikle kapattığı ligde Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’u yenerek ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

Sezonun ilk maçında deplasmanda İstanbul Güngörenspor'la 1-1 berabere kaldıktan sonra kendi evinde de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'la 0-0 berabere kalan yeşil-siyahlılar, ilk galibiyetini Gençosman’da almayı hedefliyor.

Gençosman’ın en şöhretli konuğu

1983 yılından itibaren profesyonel liglerde mücadele eden Bayburtspor’un 2. Lig yeni adıyla PTT 1. Lig’de mücadele ettiği sezonlar da dahil Gençosman’a konuk olan takımların en şöhretlisini, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ağırlayacak. Lige evinde mağlubiyetle başladıktan sonra deplasmanda Sandıklıspor’u mağlup etmeyi başaran temsilcimiz de bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor.

İki takımın da galibiyeti hedeflediği zorlu 90 dakika saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Batuhan Gültek yönetecek.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt 10 yıl önce

Takım ve Taraftarı Türkiye'de adından çok söz ettirdi..Sakarya gibi takımı adam gibi ağırlamak şehrimize yakışır.Haydi Bayburt bu maç senin olsun

Avatar
Gerçek Taraftar 10 yıl önce

Adana Demirspor,Gaziantepspor,Kayserisporu ,ordusporu genç osman da ağırladık,yenilgimiz yok ,hep puan aldık...Sakarya en şöhretlisi değildir...Stres yapmayın, bir kulüp büyük takımları yendi mi, kendi de büyür.... Genç kuşağın bilgilerine arz olunur....

Avatar
harbi taraftar 10 yıl önce

adana antep kayseri ordu Türkiye kupasını kazandı, avrupada tur gördüde haberimiz yok demekki..... ama eski gücünde olmadığı için stres gibi bir şey sözkonusu olamaz zaten... eski kuşağın bilgilerine arz olunur :))

Avatar
sakarya bayburtlu için değerlidir... 10 yıl önce

sakarya Bayburtlunun ikinci şehridir.. sakarya bayburtu bağrına basmışşsa bayburtta sakaryayı bağrına basacaktır elbet...

Avatar
Gerçek Taraftar 10 yıl önce

Göztepede iki defa kupa aldı,Avrupada Türkiyeyi güzel temsil eti , şimdi sıradan takım, sermaye bitti , ölçü sadece Türkiye kupası olamaz,sakaryasporumuzun da Oböyle olması bizi üzüyor,G.antep,Kayseri ve orduspor Türkiyeyi temsil etmiştir..En şöhretlisi demek abartılı olmuştur..Heyecenlı ve harbi taraftara hatırlatırız...:)))

Avatar
harbi taraftar @Gerçek Taraftar 10 yıl önce

bayburta göztepede geldiyse doğrudur ama dikkat sakarya en şöhretli takım değil bayburta gelen en şöhretli takım demişler. gerçek taraftara hatırlatırız....:)))
ben bir sakaryalı olarak gurur duydum sizde biraz saygı göster hemi?

Avatar
gerçek taraftar 10 yıl önce

Bu iş uzayıp gidecek, ne dediğimizi anlatamadık, Gaziantepspor ve Kayserispor farklıdır...:))

Avatar
harbi taraftar @gerçek taraftar 10 yıl önce

yok bence sen anlamadın sonra anlamamışım gibi yapıyorsun :)))) antep ve kayseri kupa almadı türk futbolunun unutulmaz yıldızlarını yetiştirmedi taraftarları destan yazmadı dört büyüklerin korkulu deplasmanı olmadı. neler neler yanisi Sakarya kadar olamadılar..... hülasa hepsi saygı duyulacak takım ama Sakarya bir başkaydı. sevgiler