Devlerin arasına kalmak için son tur!

Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, tarihi başarının eşiğinde.

Devlerin arasına kalmak için son tur!
Bayburt Postası - Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, tarihi başarının eşiğinde. Son iki sezondur tarihinin en parlak dönemini yaşayan ve Bayburtspor’un ardından uzun yıllar sonra Bayburt’un profesyonel lig temsilcisi olmayı başaran Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, Türkiye Kupası’nda gruplara kalabilmek için mücadele edecek.

Kupada yoluna devam etmek isteyen temsilcimiz, 3. Turda eşleştiği Bucaspor’u geçerek devlerin de yer aldığı grup maçlarına kalmayı hedefliyor. 5 Kasım Çarşamba günü Gençosman Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Sayın yönetecek.

Kaptan, dümene geçiyor

Ligde geçtiğimiz haftayı mağlup kapatan Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, kupada moral bulmak istiyor. Kaptan Kazım Şeker’in sakatlandığı 8. Hafta maçında Orhangazispor’a 1-0 mağlup olan ve evinde ağırladığı İstanbul Göngörenspor’u 2-1’le geçmeyi başaran temsilcimiz, yıldız oyuncunun yokluğunda Kahramanmaraş deplasmanından puansız döndü. Sakatlığı nedeniyle ligde riske edilmeyen kaptan Kazım, Bucaspor maçında ilk 11’deki yerini alacak.

24 yıl sonra!

Geçtiğimiz sezon kupaya doğrudan katılan 21 BAL Ligi takımı arasında yer alan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, kupada 2. tura yükselen tek amatör takım olurken, aynı zamanda Bayburt’un da kupada tur atlayan ilk amatör takımı olarak tarihe geçti. Temsilcimiz bu sezon da kendi tarihini yazdı. 1990-1991 sezonunda 4. tura kadar yükselen ve 4. tur mücadelesinde ise penaltılarla elenen Bayburtspor’un ardından 24 yıl sonra ilk defa 3. turu gören kulüp olma başarısını elde etti.

Temsilcimiz, PTT 1. Lig takımı Bucaspor’u da geçerek hem kendi tarihini yazmak hem de kupada 3 tur yükselen Bayburtspor’un başarısını tekrarlamak istiyor.

Taraftarın yoğun ilgi göstereceği karşılaşmanın maç öncesi, maç anı ve maç sonrası detayları www.bayburtpostasi.com.tr’de olacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gerçek taraftar 9 yıl önce

takımı hocayı tebrik ediyorum......biz buradan motive edelim ki başarı serisi gelsin...herkesin hakkını verelim...ALLAH KEM GÖZLERDEN KORUSUN

Avatar
turhan.yildirim 9 yıl önce

Size.yakisir.arkadaslar