Deplasman fatihi seri peşinde!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bu hafta deplasmanda Yomraspor’a konuk oluyor...

Deplasman fatihi seri peşinde!

Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bu hafta deplasmanda Yomraspor’a konuk oluyor. Dersimspor beraberliğiyle başladığı grupta üst üste son 5 maçını galibiyetle kapatan sarı lacivertliler, Yomraspor karşısında da üç puan arayacak.

Bu sezon tek puan kaybını evinde yaşamasına rağmen zor deplasmanlarda aldığı puanlarla dikkat çeken temsilcimiz 16 puanla liderliğini sürdürdüğü ligde 11 puanla beşinci sırada bulunan Yomraspor’u da kayıpsız geçmek istiyor.

Grupta yarın oynanacak olan diğer önemli karşılaşma ise temsilcimizin en yakın takipçileri Faroz Gençlik ve Beşikdüzüspor arasında. Haftanın en önemli karşılaşmalarından biri olan bu iki karşılaşmanın sonucu temsilcimizin ligdeki durumunu çok yakından ilgilendiriyor. En yakın takipçisi Faroz Gençlikspor’un 3 puan önünde bulunan lider Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, her iki Trabzon temsilcisinin karşılaşacağı maç sonunda en yakın takipçilerinden biriyle puan farkını biraz daha açacak.

Öte yandan BAL Ligi karşılaşmalarının hakemleri belirlendi. Yomraspor ve Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Ahmet Öztürk yönetecek.

Bütün karşılaşmaların 12.30’da başlayacağı ligde 7. hafta maç programı şöyle:

Yomraspor - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor
Beşikdüzüspor - Trabzon Faroz Gençlikspor
Arhavispor - Dersimspor
Patnos Gençlikspor - Karsspor
Çayelispor - Yakutiyespor
Iğdır Gençlerbirliğispor - Beşirlispor
Göle Belediyespor - Kalkanderespor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.