Deniz Dağdelen Avrupa Üçüncüsü

Bayburt Üniversitesi yüksek lisans öğrencisi Deniz Dağdelen, Avrupa Taekwondo Şampiyonasında önemli bir başarı elde etti.

Deniz Dağdelen Avrupa Üçüncüsü

Bayburt Postası - İngiltere’nin Manchester şehrinde düzenlenen Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Bayburt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Deniz Dağdelen Avrupa üçüncüsü oldu. 54 kiloda ülkemizi temsil eden Dağdelen, gösterdiği başarı ile şampiyonadan madalya ile dönme başarısı gösterdi.

Dünya Bocce Konfederasyonu Başkanlığı ile Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Başkanlığını da yürüten Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, “Bayburt Üniversitesi olarak eğitim-öğretim faaliyetlerimizin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da aktif olmaya, spor branşlarına ve bu alanlarda sporcular yetiştirilmesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Türk sporuna değer katma hedefimizde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Müsabakalarda gösterdiği başarılarından dolayı yüksek lisans öğrencimiz Deniz Dağdelen’i ve emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.