Çirkin tezahüratın faturası açıklandı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), disipline sevk edilen dosyalarla ilgili kararlarını açıkladı.

Çirkin tezahüratın faturası açıklandı!
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup 5. hafta mücadelesinde Van Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, maçta taraftarların çirkin ve kötü tezahürat yaptığı gerekçesiyle PFDK tarafından para cezasına çarptırıldı.  

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), disipline sevk edilen dosyalarla ilgili kararlarını açıkladı.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Van Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarın kötü tezahüratından dolayı Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a 2 bin lira para cezası verdi. 

PFDK'nın Başkan Halit Fahri Gültekin başkanlığında 09.10.2014 tarih ve 18 sayılı toplantısında görüştüğü 36 dosya içerisinde yer alan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor hakkındaki kararı şöyle:

“Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nün 05.10.2014 tarihinde oynanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor - Van Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3. Lig 3. grup müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 2.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek Taraftar 10 yıl önce

Rezalet arşı alaya direk , isteyen gitsin görsün, bir tek Sakarya maçında centilmen görünmeye çalıştılar..O da Sakaryaspor olduğu için, bu taraftara BAL ligi bile fazla, Federasyon Bayburt'un gereğine bakar, yeni türbinler KAZANCIMIZ olmuştur....
YÖNETİM gerekli tedbirleri almalı, SUÇ yönetimindir..