Ciritte il birincisi Bayburt Atlı Spor

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan 2016 Yılı Türkiye şampiyonasına il birincisi Bayburt Atlı Spor Kulübü katılacak.

Ciritte il birincisi Bayburt Atlı Spor
Bayburt Postası - Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan 2016 Yılı Türkiye şampiyonasına il birincisi Bayburt Atlı Spor Kulübü katılacak.

Bayburt'ta atasporu ciriti yaşayan iki kulüp Bayburt Atlı Spor ile Balca Köyü Atlı Spor Kulübü il birinciliği için karşı karşıya geldi. Müsabakayı Bayburt Atlı Spor Kulübü 20 puan farkla kazandı. Birincilik kupasını Şahin Köprücü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu'ndan aldı.

"Bu sporu bu şehrin çocuklarıyla yapacağız"

Bayburt Alı Spor Kulübü Başkanı Arif Köprücü, “Bu sene il eleme maçına çok çalıştık. Rakibimiz Erzurum ve Erzincan illerinden üç transfer yapmıştı. Buna rağmen kazanmayı bildik. Biz bu sporu bu şehrin çocukları ile yapmayı kendimize prensip edindik. Başta Belediye Başkanımız ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz olmak üzere, tüm sporcularımıza ve seyircilerimize teşekkür ediyoruz. Amacımız bu Türk sporunu yaşatmaktır. İnşallah Türkiye şampiyonasında şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.