Ciritçiler 'Köprücü' ile devam dedi

Bayburt’ta ata sporu ciritin yaşatılmasında önemli bir görev üstlenen Bayburt Atlı Spor Kulübü olağan kongresini gerçekleştirdi.

Ciritçiler 'Köprücü' ile devam dedi
Bayburt Postası - Bayburt’ta ata sporu ciritin yaşatılmasında önemli bir görev üstlenen Bayburt Atlı Spor Kulübü’nde kongre heyecanı yaşandı. Arif Köprücü’nün yeniden başkanlığa seçildiği kongrede Fevzi Tokay, Abdullah Çağlar, Hasan Gülerve Erhan Tokay’dan oluştu.

Dernek merkezinde yapılan kongrenin ardından yeniden göreve getirilen Arif Köprücü, “Türkiye’nin en köklü kulüplerinden olan Bayburt Atlı Spor Kulübü başkanlığına bizi layık gören tüm üyelerimize yönetimimiz adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte ciriti daha geniş kitkelere yaymayi hedefliyoruz. Özellikle öğrencilerimizi at ve cirit ile tanistirmayi hedefliyoruz” dedi.

Yeni tutku atlı okuçuluk

Bayburt'ta yeni bir tutku olarak gündeme gelen, kısa bir zaman içerisinde Bayburt Atlı Spor Kulübü tarafından yürütülen çalışmalar ile belirli bir mesafe katedilen atlı okçuluk sporu hakkında da bilgi veren Köprücü, atlı okçuluk sporu için alt yapı çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Köprücü, “Şehrimizi ciritten sonra Atlı Okçulukta da temsil edecegiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.