Bursa deplasmanında hüsran

Orhangazispor’la karşılaşan temsilcimiz karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

 Bursa deplasmanında hüsran
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 8. Hafta karşılamasında Bursa deplasmanına konuk oldu. Orhangazispor’la karşılaşan temsilcimiz karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Lige kendi evinde Balçova Yaşamspor mağlubiyetiyle başlayan sonrasında 5 maçtan beraberlikle ayrılan temsilcimiz Orhangazispor önünde ligdeki ikinci mağlubiyetini almış oldu. 

Orhangazi İlçe Stadı’nda saat 15.30’da başlayan maçı Gökhan Esen, Arda Ergene, Fettah Yiğit üçlüsü yönetti. Yaklaşık 300 taraftarın desteğini de arkasına alan temsilcimiz maçın ilk dakikalarında kalesinde gol gördü. İlk dakikalarda daha baskılı olan ev sahibi Orhangazispor 10 dakikada Muhittin Tümbül'ün attığı golle 1-0 öne geçti.



22. dakikada Kazım Şeker'in sakatlık nedeniyle oyundan çıktığı maçın 39. dakikasında Gökhan Özkan ile Orhangazispor'lu Mahir Kemal Aktı arasında çıkan tartışmada hakem her 2 oyuncuyu da kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. İlk yarı Orhangazispor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Her iki takımın 10'ar kişi ile mücadele ettiği maçın 2. yarısında topla oynama oranı olarak rakibine karşı üstün olan temsilcimiz az sayıda yakaladığı gol pozisyonunda da etkili olamadı. Maç Orhangazispor'un 10. dakikada kaydettiği golle 1-0 sona erdi. 

Bursa'daki gurbetçilerin yanı sıra Balıkesir Bayburtlular Derneği üyelerinin de ilgi gösterdiği karşılaşmayı; Başkan Hikmet Şentürk, Asbaşkan Hakan Kobal, Genel Kaptanlar Enis Aslan ve Yaşar Kobal, kulüp yöneticisi Mete Emir de izleyenler arasındaydı. 

8. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Orhangazispor - Bayburt İl Özel İdare: 1-0
İstanbul Güngörenspor - Kahramanmaraş BBSK: 0-0
Balçova Yaşamspor - Erzin Belediyespor: 1-1
Sandıklıspor - Kayseri Şekerspor: 0-0
Beylerbeyi - Ankara Demirspor: 1-0
Bergama Belediyespor - Anadolu Üsküdar 1908: 1-2
Etimesgut Belediyespor - BB Erzurumspor: 1-2
Van BBSK - Silivrispor: 1-2
Kahramanmaraş BBSK - Orhangazispor: 0-1





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat ali 9 yıl önce

hala kaleci ve hocanın arkasındamı bu yönetim..bafradan sonra bayburtsporuda düşürtsunde rahatlayın..

Avatar
Gezgin 9 yıl önce

Bir şeyler iyi gitmiyor....Neşter bekliyoruz...El ele kümeye, lütfen sar-mavi formayla oynayın...Kazım bu hafta sakat, diğeri kırmızı kart , MESAJ veriliyor..Yöneticilerimiz
uyuyor mu.Beylerbeyini yenemiyen , Güngöreni yenmesi hayaldir....

Avatar
Orhangazili 9 yıl önce

Takım posterini yöneticiler bozmuş, her 11 giriyorlar....Ahlaki değil, birileri bunu anlatmalı, futbol oynayanlar bunu biliyor,Futbolcu kardeşlerimde müsaade etmemeli
dert bir değil ki elvan,elvan...

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

hakan kobal ve şükrü kayalı çıkın ortaya delikanlı gibi konuşun bu takımı kazım denilenkendini getiren adamı satan adamla beraber bu hale getirdik deyın başkalarının arkasına gizlenmeyin daha çok şeyleri açıklayacağız biriniz il başkanı biriniz müdür biriniz takım kaptanı birde haktan hukuktan bahseden enis hoca Bayburt birgün uyanacak

Avatar
benide çekin @Orhangazili 9 yıl önce

la heç güleceğim yok böyle görmemişlik olmaz. ne yani yöneticinin derdine bak hele....hangi maçın posterine baksam aynı:)))) ALLAH sizi eyi ede he:)))

Avatar
gurbetçi 9 yıl önce

Bu teknik adamla devam mı edeceğiz, gitmek için neyi bekliyor...
Bülent Topuzoğlunu da aklınızdan geçirmeyin, bu ENKAZI kaldıramaz,
halen öğrenemedik bu teknik adama kim aracı oldu, BAYBURT'un başına sardı,
yöneticiler bunun hikayesini anlatmalı...

Avatar
İdris DAŞTAN 9 yıl önce

Yalova'da yaşayan bir Bayburtlu olarak Orhangazi'ye maçı izlemeye gittim. Maalesef takım yeterli değil, takıma tecrübeli bir ön libero, bir orta saha, bir yırtıcı hızlı forvet lazım. Yoksa bu takım ligde zor kalır. Kenar yönetimi de iyi değil. Oyunu okuyamıyorlar. Çok iyi olan Orhangazi kalecisine rağmen şişirme atılan toplarla gol atmaya çalışıldı, netice bir gol pozisyonu bile yok yazık. Takviye şart.

Avatar
kaka 9 yıl önce

Bayburt Spor taraftarı maçtan mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. sen kaldı kötü