Bundan sonrası tufan!

Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Bucaspor’u geçerek gruplara kalmayı başaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da kaptan Kazım Şeker ve kaleci Selçuk Aslan maça damga vuran isimler oldu.

Bundan sonrası tufan!
Bayburt Postası - Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Bucaspor’u geçerek gruplara kalmayı başaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da kaptan Kazım Şeker ve kaleci Selçuk Aslan maça damga vuran isimler oldu. Kazım Şeker’in birbirinin kopyası 2 gol attığı maçta, Selçuk Aslan da biri penaltı olmak üzere Bucaspor ataklarında kalesinde devleşti.

Ligde geçtiğimiz haftayı mağlup kapatan Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, kupada moral buldu.

Kaptan Kazım Şeker’in sakatlandığı 8. Hafta maçında Orhangazispor’a 1-0 mağlup olan ve evinde ağırladığı İstanbul Göngörenspor’u 2-1’le geçmeyi başaran temsilcimiz, yıldız oyuncunun yokluğunda Kahramanmaraş deplasmanından puansız dönmüştü. Sakatlığı nedeniyle ligde riske edilmeyen kaptan Kazım, Bucaspor maçında ilk 11’deki yerini alarak haftalar sonra yine klasını konuşturdu.

Sonucu merakla beklenen 3. Tur mücadelesinde Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor takımının tamamı en üst düzeyde performans gösterirken maçın yıldızlarından biri olan şüphesiz Kazım Şeker oldu. 15. dakikada kaptan Kazım’ın serbest vuruştan attığı golle temsilcimizin 1-0 öne geçtiği maçta, bu golün hemen ardından Bucaspor penaltıdan skora eşitlik getiren golü buldu.

1-1’den sonra Ahmet Kaan’ın kırmızı kartla oyun dışı kalması mücadelenin seyrini değiştirmeye yetmedi. Maçın yıldızı Kazım yine sahneye çıktı. Serbest vuruşta topun başına geçen kaptan, ilk golün kopyası bir vuruşla aynı köşeye gönderdi topu.

İlk 45 dakikayı 2-1 önde kapattıktan sonra 10 kişiyle ikinci yarıda da etkili olan temsilcimiz beraberlik golünü bulan Bucaspor’a kök söktürmeye devam etti. 90 dakika boyunca verdiği kararlarla büyük tepki toplayan hakem Halil Sayın 72. dakikada Bucaspor lehine ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında bu kez  Selçuk Aslan gole izin vermedi ve topu köşeden çıkardı. 90 dakikayı ve ardından 15’şer dakikalık uzatma bölümlerini 2-2’lik sonuçla kapandı ve penaltı atışlarına geçildi

Kazım Şeker, Hüseyin Emre Durmuş, Muhammet Emin Kuşkulu, Elçin Ilgaz, Coşkun Kılıç’ın topu ağlarla buluşturduğu penaltı atışlarında İbrahim Kongur’un vuruşu direğe vurup kalecini önüne düşerken, kaleci Selçuk Aslan da çok iyi olduğu maçta bir penaltı daha çıkardı. Bucaspor’un bir penaltısı ise direğe çarpıp dışarı çıktı.



Selçuk, gözyaşlarını tutamadı


Son haftalarda gösterdiği performansıyla taraftardan tepki toplayan kaleci Selçuk Aslan kalesinde devleştiği kupa zaferi sonrasında taraftarın Kazım Şeker’le birlikte en çok alkışladığı isim oldu. Penaltı atışları öncesinde taraftarın tribüne çağırarak alkışladığı Selçuk Aslan maç bitiminde gözyaşlarını tutamadı. Kaleci Selçuk’u tribüne yeniden çağıran Forza Gadalar taraftar grubu uzun süre alkışladı.

Temsilcimizi devler bekliyor!

Türkiye Kupası'nda gruplara kalan 32 takımdan biri olan temsilcimizin rakipleri 7 Kasım 2014 Cuma günü yapılacak olan kura çekiminin ardından belli olacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET MARANGİ-DISBURG 9 yıl önce

FENERBAHÇE YÜKSEK HIZLI TRENLE BAYBURTA GELECEK,VE SKOR.1.1 SONA
ERECEK,VE TEKRAR YÜKSEK HIZLI TRENLE İSTANBULA GİDİLECEK VE SKOR.3.
3 BİTECEK AMA NASIL MOTİVE ÇOK ÖNEMLİ YANİ RAKİPLERİ 3 LİGDE GİBİ HİSSEDİNİZ,**VOLAA GADALAR**BAŞARILAR DİLEĞİ İLE ESEN KALINIZ.

Avatar
gülizar topçu-ingiltere 9 yıl önce

TOP YUVARLAK VE BAYBURT ÇOK SOĞUK,RAKİP TAKIMLAR BAYBURTTA YENİ-
LEBİLİR,GERÇEKTEN,BAŞARILAR.