Bu defa attığı farklı, yediği yine aynı

Bayburt Belediyespor, BAL Ligi’nde henüz puanla tanışamadı.

Bu defa attığı farklı, yediği yine aynı
Bayburt Postası - Bayburt Belediyespor, BAL Ligi’nde henüz puanla tanışamadı. 3. Hafta maçında lider Beşikdüzüspor’u ağırlayan Bayburt Belediyespor 2 gol bulduğu karşılaşmada kalesinde yine 4 gol gördü. İlk iki hafta içeride ve dışarıda 4-0’lık skorlarla mağlup olan BAL ligi temsilcimiz, evinde ağırladığı Beşikdüzüspor’a karşı sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Hakem Çağdaş Can Toprak’ın yönettiği karşılaşma saat 14.00’da başladı. Maçta ilk gol konuk ekipten geldi. Dakikalar henüz 2’yi gösterdiğinde Bayburt Belediyespor ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyon sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Murat Salih takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından 13. Dakikada Mehmet Demiray’la bir gol daha bulan Beşikdüzüspor iki farklı öne geçti: 0-2

Maçın hemen başında iki farklı geriye düşen Bayburt Belediyespor,  aradığı golü 36. Dakikada buldu: 1-2

Sarı siyahlılar adına farkı bire indiren ve ligde de takımının ilk golünü atan isim Muhammet Şentürk oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarıya etkili başlayan taraf yine konuk ekip oldu. Dakikalar 49’u gösterdiğinde Ediz Kalyon’la 3-1 öne geçen Beşikdüzüspor, 51’de Cengiz Çoban’la skoru 4-1’e taşıdı. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken Salih Kaan Kaplan 88’de takımının 2. golünü kaydetti. Karşılaşma Beşikdüzüspor’un 4-2’lik galibiyetiyle sona erdi.

3 haftayı geride bırakan Bayburt Belediyespor, henüz puanla tanışamazken, son sırasında yer aldığı ligin en çok gol yiyen takımı oldu.

BAL Ligi 2. Grup’ta 3. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:

Bayburt Belediyespor  - Beşikdüzüspor: 2 - 4
Arhavispor – Ardeşenspor: 1 - 0   
Çayelispor  - Karsspor: 1 - 1
Görelespor  - 1926 Bulancakspor: 0 - 0
Iğdır Aras - Serhat Ardahan: 0 - 1
Torulspor  - Araklı Karadere: 0 - 1
Yomraspor  - 13 Şubat Erzincan GK: 3 - 0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan sancaktaroglu 10 yıl önce

haftaya icerde ıgdır maçında mutlaka 3 puan almalıyız tum Bayburtlular taraftar grupları maça gidelim destek çıkalım..

Avatar
Galerli 10 yıl önce

Beşikdüzü maçı çok güzel olmasına rağmen, türbinden hakeme yapılan hakaretler çok çirkindi, kafadan sorunlu taraftar kılıklı bu reziller lütfen, stada alınmasın diyorum,
bu hakem şu anda, her yerde Bayburt da yaşadığı çirkinliği anlatıyor..Hakemler üzerinde çirkin intiba bırakıyoruz, kabak Bayburtsporun başına patlar...Golünüde vermezler, ofsaytdanda gol yersin, bu işler zincirin halkaları gibidir...Bu hakem dörtlüsünden ve gözlemciden özür diliyorum.....