Bir zor maçı daha başarıyla yönetti

Bayburt'un tek klasman hakemi olan Murat Türkoğlu, bir önemli maçı daha başarıyla yönetti.

Bir zor maçı daha başarıyla yönetti
Bayburt Postası - Bayburt'un tek klasman hakemi olan Murat Türkoğlu, bir önemli maçı daha başarıyla yönetti. Bu yıl daha çok 2. Lig'de görev alan ve ligin şampiyonluk mücadelesi veren takımlarının maçlarına atanan Türkoğlu, son olarak Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda 15 bin taraftra önünde maç yönetti.
 
Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2. sırada bulunan MKE Ankaragücü'nün evinde Tuzlaspor ile yaptığı maçı yöneten Türkoğlu, futbol otoriterlerinde yine yüksek puan aldı. Maçta Türkoğlu'nun performansı her iki takım açısından da iyi değerlendirilirken, maçı MKE Ankaragücü 2-0 kazanarak, ligin ilk yarısını 31 puanla ikinci bitirdi.
 
Öte yandan Türkoğlu'nun yönettiği tüm maçlarda yüksek puanlar alması, futbol otoriterleri tarafından geleceğinin parlak olduğu ve kısa zamanda Süper Lig'de maç yönetebileceği yorumlarını getiriyor.    

Anahtar Kelimeler:
Murat Türkoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burhan 8 yıl önce

adam gibi adam yolun açık olsun..

Avatar
Bayram 8 yıl önce

Maçı canlı izledim bir Bayburtlu olarak gurur duydum. Soyunma odasına geldim alnından öpmek için fakat izin vermediler Dualarımız seninle evladım

Avatar
Yunus emre 8 yıl önce

Murat abi yazın her gece koşarken görürken dalga gecerdik meğer bu çabaların bi sonucu varmış. Gurur duyuyoruz devam abi

Avatar
Ali 8 yıl önce

Murat kardeşimi tebrik ediyorum. Onunla ne kadar gurur duysak az olur. Yolun açık olsun...

Avatar
hasanzerli 8 yıl önce

Murat kardeşimi görünce çok gururlandım. İnşAllah ilerde ikinci bir Cüneyt Çakır olur, hatta geçer, Murat TÜRKOĞLU olur.