Bilekçiler üçte üç yaptı

Bayburtlu bilekçiler Ankara'da yapılan şampiyonaya damga vurdu.

Bilekçiler üçte üç yaptı
Bayburt Postası - Bayburtlu bilekçiler Ankara'da yapılan şampiyonaya damga vurdu. 65 ilden 700 sporcunun katıldığı şampiyonaya 3 sporcu ile katılan Bayburt Bilek Güreşi Takımı 2 altın, 1 gümüş madalya ile Bayburt'a döndü.  

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 26-27 Aralık 2014 tarihleri arasında Ankara Korkut Ata Kültür Merkezi'nde gerçekleşen şampiyonaya antrenör Tuncay Başaran gözetiminde katılan 75 kiloda Berkan Karakaşoğlu ve 70 kiloda Cabir Çelik Türkiye şampiyonu olurken, 55 kiloda şampiyonaya katılan Duruıcan Çakmak ise Türkiye ikincisi oldu.

Sabah saatlerinde Bayburt'a gelen antrenör Tuncay Başaran, gazetemize yaptığı açıklamada, şampiyonanın sporculara iyi bir tecrübe olduğunu belirterek, "1996 ve 2000 doğumlu olan sporcuların katılabildiği şampiyonaydı.. Bizde bu turnuvaya daha fazla sporcu ile katılabilirdik ama özellikle tam hazır olan sporcularımızla katıldık. Ve 3 sporcumuzun da derece alması bizi mutlu etti. Ben derece alan sporcularımı kutluyorum" dedi.

Asıl sınav Mart ayında

Bayburt Bilek Güreşi takımının Mart ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na hazırlandığını ifade eden Başaran, "Asıl hedefimiz Mart ayında Antalya'da yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası. Buna hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah o turnuvada da Bayburt'umuzu başarıyla temsil edip, Bayburt Bilek Güreşi takımına yeni şampiyonlar kazandıracağız" diye konuştu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERCAN YAŞAROĞLU 9 yıl önce

Helal olsun arkadaşlar devamı gelir inşaallah