Berkan Karakaşoğlu sol kol Türkiye Şampiyonu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 14-17 Mart tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Bayburt Üniversitesi öğrencisi Türkiye Şampiyonluğu kazandı.

Berkan Karakaşoğlu sol kol Türkiye Şampiyonu
Bayburt Postası - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 14-17 Mart tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Bayburt Üniversitesi öğrencisi Türkiye Şampiyonluğu kazandı.

Sol kol dalında 80 kiloda yarışan Berkan Karakaşoğlu 1. olarak altın madalya kazandı. Türkiye çapında çok sayıda üniversitenin yarıştığı şampiyonada zorlu rakiplerini geride bırakan Bayburt Üniversitesi öğrencisi Berkant Karakaşoğlu performansı ile göz doldurdu. Karakaşoğlu, madalya kazandığı için mutlu olduğunu söylerken, amacının diğer turnuvalarda da madalya kazanmak olduğunu dile getirdi.

Karakaşoğlu, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a teşekkür ederek, üniversitenin desteklerinin kendisi için önemli olduğunu aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.