Belediyespor, şimdi de başka rekora koşuyor

BAL ligi 2. Grup'ta mücadele eden Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden Yomraspor'u ağırladı.

Belediyespor, şimdi de başka rekora koşuyor
Bayburt Postası - BAL ligi 2. Grup'ta mücadele eden Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden Yomraspor'u ağırladı. Sentetik Çim Saha'da oynanan maçta Belediyespor'u farklı mağlup eden Yomraspor lig liderliğine yükseldi. Ligin 18. haftasında Torulspor karşısında aldığı galibiyetle puanla tanışabilen Belediyespor, şimdi de gol yeme rekoruna gidiyor. Geride kalan 22 haftada 16 kez rakip fileleri havalandıran Belediyespor, kalesinde ise 89 gol gördü. 

Saat 12.30'da başlayan maçı; Hakan Durmaz, Kemal Hattatioğlu, Emre Yücel  üçlüsü yönetti. Ligin en güçlü ekiplerin biri olan Trabzon takımı Yomraspor karşısında varlık gösteremeyen Belediyespor maçtan 7-0 mağlup ayrıldı.

Yomraspor'un gollerini 4. dakikada Erhan Şengül,13. dakikada Şaban Keleş, 40. dakikada Yasin Hatipoğlu, 60 dakikada Şaban Keleş, 72. dakikada Ahmet Keleş, 85. dakikada Kaan Akar, 90. dakikada Yasin Hatipoğlu kaydetti.

22. hafta programında alınan toplu sonuçlar şöyle:

Bayburt Belediyespor  - Yomraspor: 0-7 
Beşikdüzüspor - Serhat Ardahan: 3-0           
Araklı Karadere SK - 13 Şubat Erzincan GK: 6-2          
Çayelispor - Görelespor: 2-2           
Torulspor - Arhavispor: 2-1           
1926 Bulancakspor - Iğdır Aras: 2-3           
Karsspor - Ardeşenspor:  2-0           


Anahtar Kelimeler:
YomrasporBelediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakkı 9 yıl önce

adam birakin i̇sti̇fayi akşama kadar özel i̇dare sporun aleyhi̇nde kötü propaganda yapiyor.ki̇mse bi̇lmez ki̇ ama aldiği 3 puanda özel i̇dareni̇n pri̇mi̇ var yoksa 3 puan mi görecekti̇.bence takimi çekmeni̇n bi̇r anlami yok herkes hali̇nden memnun zaten amaçlari bayburttu temsi̇l deği̇l gezi̇p tozmak beni̇m vergi̇leri̇mle.... Allah bunun hesabını elbet yapanlardan ve sorumlu olanlardan çıkartır....birde sözüm geçen yıl alakası olmayan kişilerin bal ligindeki fotolarına bakınca şimdi neredeler.sayın seyirci grupları niye belediyeyide desteklemiyorsunuz..hani herşey bayburt içindi el atında maç kazanalım puanımız biraz yukarılara çıksın.maçları siz kazanıyorsunuz ya...sayın istanbuldan seslenen gruplar siz neredesiniz.buda bayburttun takımı ses versenize biraz......

Avatar
serdar 9 yıl önce

yav kardeşim bu kadar rezillik olur mu? gelenden gidenden 5 ten aşağı gol yediği yok. rezil oluyoruz.. çekin takımı.. maça çıkmayın daha iyi. hiç değilse 3-0 hükmen mağlup sayılırsın..

Avatar
haci ali 9 yıl önce

biri çıkıp teknik direktörün neden istifa etmedigini açıklasın takım bu kadar kötü durumdayken ve gol yeme rekoru kırılacakken hala takımın başında nasıl kalabiliyorlar bence ilginç