‘Bayburtspor’ yeniden sahada

Bayburtspor altyapı çalışmalarını başlattı. Yeni sezonda Teknik Direktör Rahman Köse ile anlaşan sarı siyahlılar bu yıl altyapıya önem veriyor.

‘Bayburtspor’ yeniden sahada
Bayburt Postası - Bayburtspor, uzun bir aradan sonra yeniden sahalarda. Yeni sezon için altyapı çalışmalarını başlatan ve Teknik Direktör Rahman Köse ile anlaşan sarı siyahlılar bu sezon U13 - U14 liglerine katılacak.

1983 -2002 yılları arasında Bayburt’ta profesyonel futbol heyecanını yaşatan ve Bayburt’un tek profesyonel takımı ünvanına sahip olan Bayburtspor, 3 yılın ardından yeniden faaliyetlerine başladı. En son 2009-2010 yılı futbol sezonunda amatör ligde mücadele eden Bayburtspor sonraki yıllarda takım çıkaramadığı için amatör liglerde ihraç edilmiş ve faaliyetlerini durdurmuştu.

Kariyerinde profesyonel lig kariyeri de bulunan antrenör Rahman Köse’nin başında bulunduğu Bayburtspor'un hedefini anlattı. U13 - U14 kadrosu için Bayburt’ta merkezle birlikte köy ve beldeleri kapsayan bir çalışma başlattıklarını ve kabiliyeti olan gençleri belirleyerek takıma kazandırdıklarını söyleyen Köse, bu yıl U13 ve U14 liglerine katılacaklarını ardından gelecek seneye ise amatör lige genç bir kadroyla dahil olmayı hedeflediklerini söyledi. Köse, Bayburtspor’un bundan sonra genç sporcularla mücadele edeceğini belirterek, “Amacımız Bayburtspor’a kalıcı ve süreklilik arz eden bir takım oluşturabilmek. Mart ayında başlayacak olan U13 ve U14 liglerinde de iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Öte yandan U13 ve U14 liglerine katılmak için şimdiye kadar Bayburtspor, Özel İdarespor, Belediyespor ve Telekomspor’un başvuru yaptığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
BayburtsporRahman Köse
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Sancaktaroğlu 10 yıl önce

Amatör Lig çok önemli, futbolcu yetiştirmeliyiz.. Emeği gecen hocaları tebrik ederim..

Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Sevindirici haber, sporcuları ve teknik heyeti tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum...

Avatar
Sinan AÇIKGÖZOĞLU 10 yıl önce

Halk Eğitim Müdürlüğü olarak başarılar dileriz.

Avatar
TURAN YILMAZ 10 yıl önce

BU KARARIN ALINMASINDA EMEKLERİ GEÇEN VE ALINAN KARARIN UYGULAMAYA KONULMASI YÖNÜNDE TÜM UĞRAŞ VERENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM TURAN YILMAZ