Bayburtlu yıldız imzayı attı

Bayburt'un milli gururu Hakan Çalhanoğlu, merakla beklenen imzayı attı ve yeni takımını açıkladı.

Bayburtlu yıldız imzayı attı
Bayburt Postası - Transfer sezonunun en çok konuşulan futbolcularından biri olan ve adı Türk takımları ile de anılan Bayburt'un milli gururu Hakan Çalhanoğlu, tercihini yine bir Alman takımından kullandı ve Bayer Leverkusen ile anlaştı.

Transferin hikayesi hakkında bilgiler veren Bayer Leverkusen Kulüp Müdürü Michael Schade, "Hamburg ile yoğun bir görüşmenin ardından bu transferi sonlandırdık. Hakan'ı takımımıza kattığımız için mutluyuz" açıklamasını yaptı. 

Völler: "Hakan'ın oyun kurma becerisi takımımızı güçlendirecek."
Kuşkusuz transfere en çok sevinen isimlerden biri de Bayer Leverkusen teknik direktörü Rudi Völler oldu. Hakan'ın takım için önemli bir oyuncu olacağını söyleyen Völler; "Hakan'ın oyun kurma becerisi takımımızı güçlendirecek." sözlerini sarf etti. 

Çalhanoğlu: "Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için çalışacağım"
Kendisini 5 yıllığına Bayer Leverkusen'e bağlayan imzayı atan Hakan Çalhanoğlu, Hamburg'da güzel günler geçirdiğini söyledi. Artık Leverkusen'de olduğunu ve yoluna burada devam edeceğini açıklayan yıldız futbolcu, şampiyonlar ligine gitmek istediğini söyledi.

Çalhanoğlu, şöyle konuştu:

"Leverkusen, yıllardan beri Avrupa'da mücadele eden bir takım. Bundesliga'da Leverkusen'i yukarılara çıkararak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için çalışacağım. Ben burada olduğum için çok heyecanlıyım ve takımım için elimden gelen her şeyi yapacağım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih toptas 10 yıl önce

Yazik etti kendine ...