Bayburtlu işadamı, Hekimoğlu'nun yönetiminde

6 Aralık 2015 günü gerçekleştirilecek olan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu öncesi Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, Trabzon Zorlu Grand Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısıyla yönetim kurulunu tanıttı.

Bayburtlu işadamı, Hekimoğlu'nun yönetiminde
Bayburt Postası - 6 Aralık 2015 günü gerçekleştirilecek olan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu öncesi Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, Trabzon Zorlu Grand Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısıyla yönetim kurulunu tanıttı. Bayburt doğumlu olan Enka Holding Genel Müdür Yardımcısı ve Kazakistan Sorumlusu Sezgin Oğul’un da Celil Hekimoğlu’nun listesinde yer alması Trabzon’da yaşayan Bayburtluları mutlu etti.

Yoğun bir katılımın olduğu toplantıya Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Yaşar Erdoğan, Eski Başkanlardan Bülent Doğru, Afacan Yılmaz Ergül, Trabzon Bayburt Dede Korkut Derneği Başkanı Kaya Çakır, İşadamı Talip Kılıç, Sedat Temur ve Bayburtlu Trabzonspor kongre üyeleri de katılarak Sezgin Oğul’a açık destek verdiklerini belirttiler.

Sezgin Oğul’un abisi, bölgede geniş kesimler tarafından sevilen sima Trabzon Bayburtlular Derneği Eski Başkanı Engin Oğul’da kardeşine destek vermek için toplantıya katılanlar arasındaydı. Spor, siyaset ve İş dünyasından çok sayıda tanınmış kişinin katıldığı tanıtım toplantısı Pazar günkü kongre öncesi Trabzon’da geniş yankı uyandırdı. 

Haber: Arif AZAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.