Bayburtlu gururumuzun milli heyecanı

Uzun bir aradan sonra yeniden milli takıma çağrılan Bayburtlu gururumuz Hakan Çalhanoğlu, sevincini bu fotoğrafla paylaştı.

Bayburtlu gururumuzun milli heyecanı
Bayburt Postası - Uzun bir aradan sonra yeniden milli takıma çağrılan Bayburtlu gururumuz Hakan Çalhanoğlu, sevincini bu fotoğrafla paylaştı.

Milli futbolcu Gökhan Töre ile yaşadığı olayların ardından Milli Takım’dan bir süre ayrı kalan ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in uzun uğraşları sonucu tekrar kadroya katılan Hakan Çalhanoğlu, Hollanda maçının kadrosuna dahil oldu. Terim’in özel olarak ilgilendiği milli gururumuz mutluluğunu kampa katıldığı ilk gün sosyal medya hesabından “Hayırlısıyla inşallah” diyerek paylaştığı fotoğrafla gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
konursulu 9 yıl önce

kıymetli köylüm hakan; seni ayyıldızlı forma altında daha nice maçlarda görürüz inşAllah...daha nica güzel gollerinle tüm türkiyeyi be bayburtumuzu ayağa kaldırırsın inşAllah...sevgili hakan nerde oynarsan oyna ama hep o ailenin çocuğu, konursunun ve bayburdun evladı olarak kal...