Bayburtlu Bilekçilerden 16 madalya birden

Büyükler kategorisinde takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Bayburtlu Bilekçiler, süper gençlerde ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Bayburtlu Bilekçilerden 16 madalya birden
Bayburt Postası - Bayburtlu bilekçiler başarıya doymuyor. Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonası’na katılan Bayburtlu Bilekçiler büyüklerde Türkiye Şampiyonu olurken, süper gençlerde ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Antrenör, Dünya Şampiyonu sporcumuz Tuncay Başaran ve Bayburt Bilek Güreşi Başkanı Ünal Çelik nezaretinde 18 sporcu ile şampiyonaya katılan Bayburtlu bilekçilerin 10’u madalya sevinci yaşadı. İstanbul 150 sporcu ile ikinci olduğu turnuvada 18 sporcu ile şampiyon olan Bayburtlu Bilekçilerin dereceleri şöyle:

+110 Kg/Cavit Kahriman/ Sağ Kol 1.-Sol Kol 2.
100 Kg/Tuncay Başaran/Sağ ve Sol Kol 1.
90 Kg/Ünal Türker/Sol Kol 1.–Sağ Kol 2.
80 Kg/Berkant Karakaşoğlu/Gençlerde Sağ ve Sol Kol 1./Büyüklerde Sağ Kol 3.
75 Kg/Yunus Emre Başaran/Sol Kol 2. 
65 Kg/Yusuf Ziya Yıldızoğlu/Sağ Kol 1.
65 Kg/Durucan Çakmak/Sağ Kol 1.–Sol Kol 2.
60 Kg/İsmail Türker/Sağ ve Sol Kol 2.

Bayanlarda 
+70 Nuriye Yaşar Sağ Kol 3.

Öte yandan Bayburt’un ismini her yıl en iyi şekilde duyuran Bayburtlu Bilekçiler sponsor bulmakta güçlük çekiyor. Sadece Bayburt Belediyesi tarafından desteklenen Bayburtlu Bilekçiler aynı zamanda Avrupa ve Dünya Şampiyonası seçmesi de olan Türkiye Şampiyonası'nın ardından sponsor desteği arıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulubatlı 7 yıl önce

Bizim Saluk kolunu kaldırmış kim bülür kaç kişi devir di o kolla ama ismini göremedim yav...şaka bir tarafa hepsini tebrik ediyorum başta Tuncay kardeşimi ve Ünal Türker olmak üzere...ey gidili saluk köfteden möfteye ordan da Türkiye Şampiyonluğuna...ama ben gözümü yükseklere diktim Dünya Şampiyonluğu senden bekliyorum....saluğu seviyorum oğul oğul...

Avatar
Yıldızoğlu 7 yıl önce

Bilekçilerimize tebrik. Tuncay Başaran ve ekibine helal olsun. İnşAllah her alanda bileğimiz bükülmez.

Avatar
kaya 7 yıl önce

Sporcularımız her yıl madalya üstüne madalya alıyor maalesef sponsor bulamıyorlar
haydiyin ola bayburtlular el atın bu uşaklara bunlar bizim yüz akımız...