Bayburtlu 6 genç yetenek keşfedildi!

Bayburtlu 6 genç yetenek profesyonel takımlara imza attı.

Bayburtlu 6 genç yetenek keşfedildi!

Bayburt Postası - Bayburtlu genç oyuncuları keşfeden takımlar çıktı. Uzun yıllardır hem ekonomik sıkıntı çekip, hem de kendi çocuklarını profesyonel yapmakta bir başarı gösteremeyen Bayburt'un, alt yapıdan yetişen genç yeteneklerini Sivasspor ile Kelkit Belediyespor renklerine bağladı.

Demirözüspor'dan Batuhan AkkuzuÖzgür Acun, Serhat Öztürk, Yusuf Sami Sarikaya 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor ile 1.5 yıllığına sözleşme imzalarken, Bayburt Özel İdarespor altyapısından yetişen stoper Muhammet Cihan Çelik ve solbek Ömer Faruk Fidan ise, 3 Lig ekibi Kelkit Belediyespor ile 2.5. yıllık sözleşme imzaladılar. 

Sivas Belediyespor'la sözleşme imzalayan genç yetenekler Sivas Valisi Bayburtlu Salih Ayhan'ın da misafiri oldular. Vali Ayhan, makamında ağırladığı genç oyunculara başarılar diledi.  

Öte yandan Demirözüspor'dan oyuncuların Sivas Belediyespor'a kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer de oyunculara başarılar dilerken, bu süreçteki desteklerinden dolayı Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, ve Demirözü Spor İlçe Müdürü Hayrettin Öner'e teşekkürlerini iletti. 

Demirözü'nde futbola verdiği desteklerle de bilinen Arslan Gürer, "Başkan adaylığı sürecimde pasif durumda olan kulübümüzü faal hale getirme sözü vermiştik. U14, U19 ve Amatör Ligde oynayacak 3 takım oluşturduk. Bunun neticesinde futbolcularımız kendilerini gösterme imkanı buldu. Hemşehrimiz olan Sivas Valimiz Sayın Salih Ayhan ile istişareler yaparak, Sivasspor'dan takip istedik. Ve bu süreçte 4 futbolcumuza talip oldular. 20 yaş altındaki gençlerimiz bugün itibariyle profosyonel sözleşmeye imza attılar" dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ölmez 3 yıl önce

Sevgili abim haberde yanlışlık var Sivas belediyd değil Demir Gurup Sivasspor olması gerek.Yani süper lig