Bayburt UMKE’den rafting eğitimi

Unutulmaz nehir maceralarını yaşamak isteyenlerin tercih ettiği Çoruh nehrinde bu kez Bayburt UMKE ekibi rafting eğitimi aldı.

 Bayburt UMKE’den rafting eğitimi
Bayburt Postası - Dünya’da rafting yapılmasına uygun sayılı nehirlerden biri olan Çoruh Nehrinde rafting eğitimi verildi. Unutulmaz nehir maceralarını yaşamak isteyenlerin tercih ettiği Çoruh nehrinde bu kez Bayburt UMKE ekibi rafting eğitimi aldı.

Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca organizasyonunda gerçekleşen rafting eğitimine İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Zülkarni Özbek, İl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hulki Aşır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve Bayburt Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ekibinden toplam 21 kişilik bir ekip katıldı.

20 kilometrelik bir parkur içerisinde rafting yapan ekip zaman zaman zor anlar yaşasa da, büyük bir keyifle 20 kilometrelik parkurda gönüllerince eğlenip spor yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.