Bayburt'tan Arakan'a 128 bin lira

Veteran Milli Takımı ile Bayburt Veteranlar takımı Arakan'da yaşanan vahşete 'Dur' demek ve yardım için yaptıkları özel maçta 128 bin TL toplandı.

Bayburt'tan Arakan'a 128 bin lira
Bayburt Postası - Veteran Milli Takımı ile Bayburtspor Veteranlar takımı Arakan'da yaşanan vahşete 'Dur' demek ve yardım için yaptıkları özel maçta 128 bin TL toplandı.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa hazırladığı özel futbol turnuvasına futbol ve spor severler katılarak destek oldular. Teknik Direktör Alpay Özer yönetiminde eski Milli futbolcu Celil Sağır, Mehmet Nas, Adnan Güngör, Harun Algan, Ali Osman Çınar, Fatih Şimşek, Atilla Pank sergiledikleri futbol ve attıkları gollerle izleyenleri mutlu ettiler.

Ayrıca Bayburt takımında Dünyaca ünla futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu'da izleyenler arasında yer alırken Arakan turnuvası için maddi destekte bulundu.

TMVFL (Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu) Kenan Gürsu, sosyal duyarlılık içinde olduklarını ve yurt içinde böylesine anlamlı turnuvalara milli takım dahilinde katıldıklarını belirterek Bayburt Valisi, Belediye Başkanı ve sporseverlere teşekkür etti.

Kaynak: Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.