Bayburt'ta U14 Ligi'nin Şampiyonu Soğukgözespor

Bayburt'a U14 Ligi'nin şampiyonu Soğukgözespor oldu. 

Bayburt'ta U14 Ligi'nin Şampiyonu Soğukgözespor

Bayburt Postası - Soğukgözespor, Bayburt Özel İdarespor, Kurtuluşspor ve Telekomspor takımlarının katılımıyla üç devreli oynanan U14 Ligi bugün sonuçlandı.

Saat 17.00'de Sentetik Çim Saha'da oynanan karşılaşmada 20 puanlı Soğukgözespor ile 19 puanlı Bayburt Özel İdraespor karşı karşıya geldi.

Futbolseverlerin ilgi gösterdiği karşılaşmada 6 gol filelerle buluştu. Karşılaşma 3-3 beraberlikle biterken, bu skor Soğukgözespor'u 21 puanla şampiyonluğa ulaştırdı

Soğukgözespor'a şampiyonluğu getiren golleri Emirhan Yıldırım (2) ile Bedirhan Köse attı.

Rahman Köse ve Süleyman Köse'nin çalıştırdığı Soğukgözespor maçın ardından kupasını alarak, şampiyonluğun sevincini yaşadı.

Yeni bir kulüp olan ve bir futbol okulu mantığıyla altyapısına verdiği önemin karşılığını şampiyonlukla taçlandıran Soğukgözespor, 2022 yılı içerisinde Bedirhan Köse isimli oyuncusunu da Milli Takıma kazandırmıştı.

Soğukgözespor, U14 Ligi bölge müsabakalarında Bayburt'u temsil edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil İbrahim Akpınar 2 yıl önce

Bu işin A su B si yok. Çalışmak var, özverili ve gayretli çalışmak var.
Özveriyle çalışıp yeni kurulan, akademi anlayışı ile içtenlikle gayret eden kıymetli hocalarimi ve sporcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum
Tebrikler Soğukgöze

Avatar
Bayburt 2 yıl önce

Gelecek vaad eden çok yetenekli çocuklar ve gençler var... Ama bayburt spor alt yapısını yeteri kadar desteklemiyor.. Alt yapıdaki hocalar kıt imkanlar gönüllü olarak bu işi sürdürüyor...Alt yapı ciddi şekilde planmalı ve desteklenmelidir...