Bayburt'ta "Koşabiliyorken Koş" projesinde 90 boksör ringe çıktı

Bayburt'ta Fenerbahçe, Azerbaycan, Erzurum ,Trabzon ve Bayburt boks takımlarının katıldığı boks turnuvası düzenlendi.

Bayburt'ta "Koşabiliyorken Koş" projesinde 90 boksör ringe çıktı

Bayburt Postası - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Koşabiliyorken Koş” isimli projesi çerçevesinde Bayburt'ta düzenlenen boks turnuvasında 90 sporcu ringe çıktı.  

Türk Boks Milli Takımı Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar, Yeni Şehir Parkı'ndaki amfi tiayro bölümüne kurulan ringe gerçekleşen turnuvanın sporcuların kaynaşması ve tecrübe kazanmaları açısından önemli olduğunu kaydetti. Herkesin spor yapmasını arzu ettiklerini belirten Dumlupınar, herkesin yeteneği çerçevesinde sevdiği bir spor dalına mutlaka katılması gerektiğini ifade ederek, "'Koşabiliyorken Koş' isimli proje çerçevesinde bizde diyoruz ki yeterki hareket et, yeteneğin hangi branşa ise onu yap ama durma" dedi. 

Dumlupınar etkinliğe destek sunan Bayburt Valiliğine, Bayburt Belediyesine, siyasilere, bürokratlara, sporcu ve antrenörlere teşekkür etti.   

Bayburt Gençlik Spor İl Müdürü Adem Köse ise, projenin her yaştan insana spor yapma imkanı sunduğunu bildirerek, "Eğitimini tamamlayan ama spor yapma imkanı olmayan bireyleri sporu bir hayat felsefesi haline getirme amacıyla bu tarz organizasyonlar düzenliyoruz. "Koşabiliyorken Koş” isimli proje çerçevesinde Bayburt'ta düzenlenen boks turnuvasına katılan tüm katılımcılara sporlu bir yaşam diliyor teşekkür ediyorum" dedi. 

Bayburt Boks İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz de sporuculara ve antrenörlere teşekkür ederek, boskörlerin kendilerini de tartarak önümüzdeki şampiyonalara daha iyi hazırlanmalarını sağlayan turnuvanın verimli geçtiğini dile getirdi. 

90 sporcunun ringe çıktığı iki günlük turnuvanın sonunda sporculara hediyeler takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mefkure 2 yıl önce

Başarının akılcı bir azmin sonucu olduğunu Bayburt halkına her fırsatta hatırlatan, ilham veren değerli büyüğümüz Seyfullah Hoca'ya ve ekibine sefil bir Bayburtlu olarak şükranlarımı arz ediyorum.