Bayburt 'şampiyonu' uğurladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor hafta sonu karşılaşacağı Mardinspor maçı için Malatya’ya uğurlandı.

Bayburt 'şampiyonu' uğurladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor hafta sonu karşılaşacağı Mardinspor maçı için Malatya’ya uğurlandı. Saatkule meydanında kafileyi taşıyan otobüsü karşılayan taraftarlar ‘Şampiyon Bayburt’ tezahüratları atıp, meşale yaktı.

3. Lig öncesi son sınav play-off müsabakasında Mardinspor’la karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor karşılaşmanın yapılacağı Malatya’ya başarı temennileri ve dualar eşliğinde uğurlandı.



Taraftarların davul zurna eşliğinde bar oynamasına eşlik eden futbolcular ve teknik heyet vatandaşlarca alkışlandı. Yüzlerce taraftarın katıldığı uğrulamada Teknik Direktör Bülent Topzuoğlu ve yıldız isim Kazım Şeker Bayburt Postası’na açıklamalarda bulundu.



Topuzoğlu, “3 Lige çıkmadan sevinilmez ama bu güzel topluluğu kıramadık. Allah kısmet ederse hafta sonundan sonra o sevinci daha doğru ve daha gerçek yaşarız. Seyircilerimizi maça bekliyoruz” dedi.



Şeker: "Hayatımızın maçına çıkacağız"

Tecrübeli isim Kazım Şeker ise, “Koca bir sezonu geride bıraktık ve hayatımızın maçı dediğimiz maça geldi sıra. İnşallah bize güvenen, inanan Bayburt halkının bu coşkusunu sürdüreceğiz. İnşallah maç sonrası 3. Lige çıkmış bir takım olarak Bayburt’a geliriz. Her şeyimizi bu maçta sergileyerek bu maçı alacağız inşallah. Bizi uğurlamaya gelen tüm Bayburt halkına ve özellikle taraftar gruplarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, yöneticiler Enis Aslan ve Yaşar Kobal’ın da eşlik ettiği kafile Malatya Grand Aksaç otelde konaklayacak.



Temsilcimizin önündeki tek engel olan rakibimiz Mardinspor’u tanıyalım...



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
melik 10 yıl önce

arkadaşlar herkezi birlik beraberlik ve centilmenliğe davet ediyorum sayın belediye başkanımızı sayın valimizi sayın milletvekilimiz ve 2. bayburt milletvekili olarak sayın başbakanımızı final maçına malatya ya davet ediyoruz

Avatar
şahin sezek 10 yıl önce

Bayburtlu arkadaslarimiz hiç boşuna ovunmeyiniz çünkü mardin spor bal liginin en sevilen takımıdidir. Şimdiden mardin spora basirilar diliyorum mardin çarşı

Avatar
rizesporlular.com 10 yıl önce

Kardeş Bayburt'un 12 yıllık profesyonel lig hasretinin Cumartesi günü sona ereceğine yürekten inanıyor,bu vesile ile Bayburtlu kardeşlerimize selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.

Avatar
hilmi 10 yıl önce

cumartesi malatyadayız çıkcağız yok öyle

Avatar
israfil duman 10 yıl önce

ölümüne bayburt ölümüne bayburtspor

Avatar
alperen6969 10 yıl önce

onu bunu bilmem ya kazanacağız ya kazanacağız..şampiyon bayburt spor...

Avatar
Oğuz TOYGUN 10 yıl önce

Allahın izniyle sağsağlim gidip şampiyon olacağız bu takım 3ligi coktan haketti ben aslen gümüşhane şiranlıyım ama 20 senedir bayburtta oturuyom bayburt şiran macı olsa bayburtu desteklerim cani gönülden bayburt candır topraktır şampiyon olacaz başka yolu yok

Avatar
Halil şahbaz 10 yıl önce

Allah yar ve yardımcınız olsun.başarılar diliyorum